Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Με επιτυχία η ανοιχτή συγκέντρωση Π.Α.Ε.-φιλάθλων/ Αύριο η αποστολή με την Ζάκυνθο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Με επιτυχία η ανοιχτή συγκέντρωση Π.Α.Ε.-φιλάθλων 
Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η ανοιχτή συγκέντρωση μετόχων, μελών και φιλάθλων του Αιγινιακού στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης». Συγκεκριμένα, το παρόν έδωσαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο
πρόεδρος, ο μεγαλομέτοχος και φίλοι της ομάδας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο απολογισμός (αγωνιστικός και οικονομικός), ενώ ακολούθησε αναφορά στη φετινή χρονιά, την πορεία της ομάδας, καθώς και το μέλλον της. Το λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Αιγινιακός, Γιώργος Καρανικόλας, ο οποίος μίλησε για το μετοχικό κεφάλαιο, την επιτυχή ολοκλήρωση της ίδρυσης της εταιρείας, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι τονίζοντας  πως υπάρχει υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Επίσης, σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.
Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Νιώπας, πήρε τον λόγο και μίλησε για τους στόχους που βάζει για το φετινό πρωτάθλημα, τα οικονομικά και το πώς θα κινηθεί η ομάδα μελλοντικά. Δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία για την εξαιρετική πορεία της ομάδας Νέων Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της FootballLeague, τις ακαδημίες του συλλόγου, καθώς και για τα μεταγραφικά τονίζοντας ότι η ομάδα θα ενισχυθεί προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της.
Πριν την ολοκλήρωση της ανοιχτής συγκέντρωσης έγινε μια συζήτηση και με τους φίλους της ομάδας, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, οι οποίοι έθεσαν τα ερωτήματα τους και τις απορίες τους, δείχνοντας έμπρακτα πως συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Αύριο η αποστολή με την Ζάκυνθο
Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, με αντίπαλο την Ζάκυνθο στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης", το οποίο θα είναι και τηλεοπτικό. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως επανέρχεται ο Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του με το τεχνικό τιμ να μην υπολογίζει στον Μπαϊμάκη που αναρρώνει από την επέμβαση του μηνίσκου. Επίσης, εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Πρέντραγκ Σίκιμιτς, ενώ από την άλλη πλευρά επιστρέφει στη δράση ο Κυριάκος Κιβρακίδης που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή.  Τέλος, η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο πριν την έναρξη του αγώνα.