Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δόξα Λευκάδας - Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή - Δηλώσεις Γιώργου Τσαλμπούρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Πιερικό Αρχέλαο
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δόξα Λευκάδας - Πιερικός Αρχέλαος

Την Κυριακή στη Λευκάδα στις 5 μμ
Για την όμορφη Λευκάδα θα ταξιδέψει το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου, όπου την Κυριακή στις 5 μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του νησιού
θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα.
Ένα ακόμη παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού η Λευκάδα «κυνηγάει» τις πρώτες θέσεις για την άνοδό της στην Α2 και την ομάδα της Κατερίνης να βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία, γεγονός που καταμαρτυρείται από τις τελευταίες της εμφανίσεις.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τσιαπλής και Παπανικολάου.
Για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Ασημάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης δήλωσαν:
Γιώργος Ασημάκης: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει παίκτες μεγάλης αξίας και με μεγάλη εμπειρία σε πιο ψηλές κατηγορίες. Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, τα προβλήματά μας μειώνονται και σιγά - σιγά τα παιδιά που ήταν τραυματίες μπαίνουν στο γήπεδο. Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα και το μπάσκετ που παίζουμε. Ξέρουμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που αν κερδίσεις,  κερδίζεις πολλά και αν χάσεις,  χάνεις λίγα».

Γιώργος Τσαλμπούρης: «Μετά από μια δύσκολη νίκη με τη Νίκη Βόλου, έρχεται ένα παιχνίδι πρόκληση, αυτό με τη Δόξα στη Λευκάδα. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά ωστόσο πιστεύω πως με τις επιστροφές των τραυματιών και τη δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας».