Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κώστας Χατζής: «Βλέπουμε Το Κάθε Παιχνίδι Ξεχωριστά»

Συγκεντρωμένοι αλλά και προσγειωμένοι παραμένουν οι παίκτες του Αιγινιακού, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Χατζή, ο οποίος μιλάει για τη συνταγή της επιτυχίας και την αλλαγή της ψυχολογίας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου,aiginiakos.gr. Τα θετικά
αποτελέσματα αλλά και η προσήλωση στον στόχο είναι τα βασικά συστατικά για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο 28χρονος μέσος.
Για τα τελευταία αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του Αιγινιακού:
«Η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που θεωρώ ότι μας έλειπε ήταν η τύχη. Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με το θετικό αποτέλεσμα κάτι που ώθησε την ψυχολογία μας και πετύχαμε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.  Αν και δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε  πιστεύω ότι σιγά σιγά καταφέραμε να βρούμε τη συνοχή που μας έλειπε, κάτι που φάνηκε στου δύο τελευταίους αγώνες».
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου και για τις αναμετρήσεις που απομένουν είπε:
«Αυτό που κάνουμε είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ένα προς ένα. Σίγουρα ο στόχος είναι να κερδίσουμε σε όλα και φυσικά μέχρι το τέλος να μπορέσουμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα, όπως άλλωστε έχει τεθεί εξαρχής από τη διοίκηση και τον πρόεδρο.  Απομένουν τέσσερις αγώνες και θα κοιτάξουμε να αποκομίσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».
Για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας:
«Προσωπικά νομίζω ότι το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι το πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό στο σημείο που φτάσαμε με δεδομένο ότι όταν κάνεις 2-3 καλές εμφανίσεις μπορείς να πέσεις σε παγίδες και να απολέσεις βαθμούς.  Βέβαια, όλα εξαρτώνται από εμάς διότι εμείς δουλεύουμε στη προπόνηση καθημερινά για το παιχνίδι που έρχεται κάθε εβδομάδα κι αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, θεωρώ πως δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα».