Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ

Η χρονιά που φεύγει σίγουρα δεν ήταν εύκολη. Ήταν ακόμη μία χρονιά δυσκολιών , με μια κοινωνία να βρίσκεται σε κρίση και το μέλλον να φαντάζει αβέβαιο.
Πρέπει όλοι αυτοί που κυβερνούν αυτόν τον τόπο και αποφασίζουν γι αυτόν, να καταλάβουν ότι
θέλουμε και απαιτούμε ένα διαφορετικό μέλλον….
Οι πολίτες δεν είναι παιχνίδι κανενός και ο νέος χρόνος που έρχεται δε χωρά άλλους περιορισμούς.  Μην τους αφήσετε να μας λυγίσουν . Έχουμε δύναμη ψυχής να αντισταθούμε  σ’ όλο αυτό που συμβαίνει.
Ως περιφερειακός σύμβουλος, τη νέα χρονιά αισθάνομαι υπόχρεος να διεκδικήσω ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας, για την Πιερίας μας. Όσο και αν κάποιοι επιθυμούν τη «φίμωση» των λόγων μου, ακόμη και αν τα απαξιώνουν, ξέρουν πως όσο και να το προσπαθούν δε θα το καταφέρουν. Οι εξελίξεις θα είναι καθορίστηκες όπως και οι αλλαγές που θα επέλθουν.
Ότι και να γίνει όλοι οι Έλληνες πρέπει να αγωνιστούμε ενωμένοι για ένα καλύτερο μέλλον και σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.  Το οφείλουμε πρώτα απ’ όλα σε εμάς και έπειτα στους προγόνους μας , που και εκείνοι πέρασαν δύσκολους καιρούς αλλά κατόρθωσαν να κερδίσουν τη μάχη της επιβίωσης, της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας.
Εύχομαι το 2014 να φέρει σε όλους υγεία, ευημερία  καθώς και η χώρα μας να μπορέσει να ξεπεράσει το αδιέξοδο.

Μακρίδης Νικόλαος
Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας