Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Βασίλης Δρυμούσης: «Θα ντρεπόμουν αν ήμουν ο υπουργός Υγείας»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... pinakio.blogspot.gr
 «Όταν πηγαίνεις σε μία εκπομπή να δουλέψεις στο πάνελ ξέρεις από την αρχή ότι ο ρόλος σου θα είναι δευτερεύον και ότι πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό που ζητάει
το πάνελ»

«Αυτός που ακούς στο ραδιόφωνο είμαι εγώ στην καθημερινότητα μου. Δεν προσποιούμαι. Αν είμαι «φορτωμένος» θα βγω έτσι δεν μπορώ να φοράω προσωπεία...Είμαι ειλικρινής»


«Οι εκπομπές που κάνω τώρα με την Ναταλία (σ.σ Γερμανού) είναι πάρα πολύ οργανωμένες. Δεν μπαίνουμε μέσα στο στούντιο και λέμε...αχ τι θα πούμε τώρα..κάτσε να ανοίξω το ίντερνετ. Όχι, υπάρχει σκαλέτα, οργάνωση...που θα πέσει...τι...είναι όλα φτιαγμένα. Η προετοιμασία γίνεται 15 ημέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή στο στούντιο

«Πώς να σατιρίσει κανείς την δήλωση του Άδωνι “η τρόικα θα μου πάρει την δόξα με τις απολύσεις”»

«Παρότι παντρεμένος εξακολουθώ να είμαι κατά του γάμου... Ένας άνδρας πρέπει να το πάει όσο πιο αργά μπορεί στη ζωή του για πολλούς λόγους».




Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Πιστός ακόλουθος του για χρόνια, στις ραδιοφωνικές συχνότητες που έντυνε με το χιούμορ του και τις ατάκες του, ήμουν και παραμένω. Τον έβρισκα εύστροφο και με ένα χιούμορ που ταίριαζε πιο πολύ στο δικό μου αφηνόμουν στις σκέψεις του που τις περνούσε μέσα από το ραδιόφωνο.
Στην τηλεόραση πάντα χαμογελαστός, ατακαδόρος και σίγουρα όχι προσποιητός.
Ο λόγος για τον Βασίλη Δρυμούση, τον οποίο συνάντησα τυχαία τις προάλλες. Του ζήτησα το τηλέφωνο του για συνέντευξη αλλά και για μία ακόμη χάρη...να είναι αυτός που θα παρουσιάσει τους 7ους Παναττικούς Αγώνες Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που διοργανώνει ο φορέας Έδρα στις 3 του Δεκέμβρη.
Δέχθηκε αμέσως, χωρίς περιστροφές και επιμέρους εξηγήσεις.
Δώσαμε ραντεβού για την συνέντευξη και πριν την κάνουμε του εξήγησα μαζί με τον Δημήτρη τον Οικονόμου τι κάνει η Έδρα, ποιους ανθρώπους εξυπηρετεί και γιατί κάνουμε την παναττική αθλητική διοργάνωση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Ο Βασίλης Δρυμούσης ρουφούσε κάθε λέξη μας και ρώταγε συνεχώς.  Έδειξε την ευαισθησία του και μας είπε πως ήταν τιμή του, που θα παρουσιάσει εκείνος την εκδήλωση.
Στα της συνέντευξης τώρα ήταν χείμαρρος. (Από τις λίγες συνεντεύξεις που έχω ευχαριστηθεί τον τελευταίο χρόνο).
Δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσε για το Άλτερ, για συνεργασίες που τον «κρέμασαν» τελευταία στιγμή...ακόμη και αν η παρουσία του στα πάνελ ήταν άδικη προς το άτομο του. 
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Έδρας Δημήτρης Οικονόμου, ο Βασίλης Δρυμούσης και ο Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος 

Απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε και τις πολιτικές εξελίξεις με τον δικό του τρόπο.
Στα ωραία της συνέντευξης ήταν όταν η συζήτηση πήγε στην γυναίκα και στην κόρη του, τις μεγάλες αγάπες της ζωής του, αλλά και για την συνεργασία του στο sfera 102,2 με την Ναταλία Γερμανού.  Εκεί απαντούσε με χαμόγελο και φανερά ευτυχισμένος.
Διαβάστε την συνέντευξη που ακολουθεί, πραγματικά αξίζει τον χρόνο σας, γιατί θα γνωρίσετε ακόμη καλύτερα έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αυθεντικός σε μέρες που για χρυσάφι σου πουλάνε την λάσπη...
Από το 1996 (που ξεκινήσατε) έως σήμερα έχει κυλήσει πολύς καιρός. Ποιες είναι οι κομβικές στιγμές στην επαγγελματική δραστηριότητα;

 Διαβάστε περισσότερα εδώ