Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπεσε από τον πρώτο όροφο 30 χρόνια πριν!!!

Ήταν Δευτέρα 11 Απριλίου του 1983 όταν μεγάλη απογευματινή εφημερίδα κυκλοφόρησε στα περίπτερα με πρωτοσέλιδο την λαμπερή πρωταγωνίστρια και με τίτλο: «Η Βουγιουκλάκη έπεσε από τον πρώτο όροφο»
Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, που είδε τον χάρο με τα μάτια της, όταν έσπασε το συρματόσκοινο του ασανσέρ του σπιτιού της, την ώρα που ήταν η ίδια μέσα. Ασυγκράτητος ο θάλαμος έπεσε μέσα στο «πηγάδι» με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης. Αποτέλεσμα η Αλίκη, όπως ακόμα και δυο συνεπιβάτες, να χτυπήσει. Από το πέσιμο η  σούπερ σταρ έπαθε μετατόπιση σπονδύλου.
Η Αλίκη γλύτωσε όπως έλεγαν τεχνικοί εμπειρογνώμονες επειδή το ατύχημα συνέβη όταν ο θάλαμος βρίσκονταν στον πρώτο όροφο.


Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Αν έσπαγε το συρματόσκοινο στο τέταρτο πάτωμα που μένω θα είχα σκοτωθεί»
Η δοκιμασία του ατυχήματος παρατάθηκε επί μια ώρα περίπου, όσο έμεινε τσακισμένη και παγιδευμένη μέσα στον θαλαμίσκο. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε θυρωρός στην πολυκατοικία της Στησιχόρου. Και παρά τους φρικτούς της πόνους βρήκε την δύναμη να κραυγάζει, ζητώντας βοήθεια για 25 λεπτά περίπου.

Τελικά τις φωνές της άκουσαν οι πυροσβέστες Απόστολος Βέτσικας και Γιώργος Τσακανίκας που έσπευσαν από τον σταθμό πυροσβεστικής (απέναντι από το σπίτι της Αλίκης ) και την ελευθέρωσαν.
Το ατύχημα συνέβη την Παρασκευή 8 Απριλίου και την επομένη ο δικηγόρος της Βουγιουκλάκη, ο κύριος Ν. Φίφης, είχε κατεθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων που διαχειρίζονταν τα θέματα της πολυκατοικίας.
Στο παρελθόν είχε συμβεί ανάλογο ατύχημα στο ίδιο ασανσέρ. Τότε θύμα ήταν ο βουλευτής Αθηνών Πλυτάς.


queen.gr


Πηγή: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οταν έπεσε από τον πρώτο όροφο 30 χρόνια πριν!!! ~ Τσεκουρατοι | Tsekouratoi