Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μετά την μη υπαγωγή στο άρθρο 99 η ελπίδα ότι τη Πέμπτη έρχεται ξένος επενδυτής για τον Άρη

Μετά την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, ο Θανάσης Αθανασιάδης έδωσε μία ελπίδα στους φίλους των κίτρινων επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη ξένου επενδυτή.

Ο Άρης βρίσκεται σε οριακή κατάσταση αφού η αρνητική τροπή με το θέμα της υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 καθιστά επιτακτική την ανάγκη για την ανεύρεση επενδυτή.

Αυτός υπάρχει, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το μέλος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης στον Arena FM και μάλιστα αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη...

"Με το θέμα του επενδυτή ασχολείται ο πρόεδρος, έχουμε έτοιμο φάκελο εδώ και αρκετό καιρό τον οποίο έχουμε δώσει στον επενδυτή που συζητάμε. Ο επενδυτής αυτός είναι υπαρκτός, δεν βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας. Θέλουμε πούμε στον κόσμο ότι έχουμε δεύτερο πλάνο και άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του Αρη. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος καθώς όπως έχει τονίσει πολλές φορές και ο πρόεδρος , δεν ήρθαμε εδώ σαν διαχειριστές, ήρθαμε για να μείνουμε. Υπό την πίεση της απόφασης του 99 επισπεύδονται οι χρόνοι και οι ρυθμοί των συμφωνιών. Δεν λύνεται αλλιώς το πρόβλημα του Άρη, δεν λύνεται τίποτα με διορισμένες διοικήσεις, μόνο ο επενδυτής μπορεί να σώσει την κατάσταση και να δει άσπρη μέρα ο Αρης. Με συζητήσεις δεν γίνεται τίποτα. Η απόδειξη είναι τα χρήματα.

Ο επενδυτής προέρχεται από το εξωτερικό και έχει πάρει την απόφαση του, η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, η άμεση συνάντηση είναι την Πέμπτη και η επόμενη την Δευτέρα. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά υπάρχει προσυμφωνία! Ξέρει τα δεδομένα, ξέρει τι συμβαίνει και δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό. Την Πέμπτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο επενδυτής, που ενδιαφέρεται να πάρει τον Αρη."

http://www.newsit.gr/