Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

MONEY TALKS: Τι δουλειά είχαν άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΤΕ... Ποια είναι η επόμενη τους στάση;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Basil Val Bank Wars

ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καλημέρα σας.
Δύσκολη εποχή …για πρίγκηπες. Και ακόμα δυσκολότερη, για διευθυντές , που καθώς έρχονται οι μειώσεις του αριθμού των καταστημάτων, ως μόνη σωτηρία βλέπουν, ο διπλανός
τους διευθυντής …να κάνει χρήση της επερχόμενης εθελουσίας…
- Δεν πρόλαβε να βγει η στήλη στον αέρα και επιβεβαιώθηκε.Γράφαμε, λοιπόν, χθες ότι μια τράπεζα με ιστορία έχει υπογράψει σύμβαση εμπιστευτικότητας με distressfunds με στόχο να πουλήσει, ενδεχομένως, κάποια εταιρικά δανειακά χαρτοφυλάκια. Η τράπεζα σαφώς είναι η Εθνική και διά στόματος του διευθύνοντος συμβούλου Πέτρου Χριστοδούλου με δηλώσεις του στο Reuters επιβεβαίωσε την είδηση.
- Ενημέρωση από πρώτο χέρι… Ο λόγος για τους κ. Γιώργο Σταθάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο (του ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι εκδράμουν στις τράπεζες και πραγματοποιούν συναντήσεις με τους CEOs. Πήγαν λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα στην Εθνική και την Τρίτη μαθαίνω ότι θα συναντηθούν με τους CEOs της τράπεζας Πειραιώς. Ετοιμάζονται και ενημερώνονται με στόχο να προσαρμοσθούν, όπως μου λένε, στην «ρεαλιστική πραγματικότητα»!
- Εν αναμονή της τρόικας… Μαθαίνω ότι ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς περιμένει την τρόικα και για το ζήτημα της εθελουσίας εξόδου 2.000 και πλέον εργαζομένων στην Εθνική. Το θέμα δεν έκλεισε τις προηγούμενες ημέρες όταν οι τροικανοί ήταν στην Αθήνα και θα συζητηθεί εκ νέου άμα την επιστροφή της.

Ο Bankieris