Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη της βουλευτού Άννας Μάνης Παπαδημητρίου σε φορείς και υπηρεσίες της Πιερίας για ενημέρωση σχετική με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Επίσκεψη της βουλευτού σε φορείς και υπηρεσίες της Πιερίας για ενημέρωση σχετική με τα 
            Η βουλευτής, επί τη ευκαιρία της μη συμμετοχής της στο Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής των
Ελλήνων, προέβη σε μια σειρά από συναντήσεις και επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του Νομού Πιερίας, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που αφορούν τοπικούς φορείς, αλλά και τους πολίτες ευρύτερα.
            Συγκεκριμένα, η κυρία Μάνη συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη, κύριο Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο συζήτησαν μια σειρά από θέματα που αφορούν την Πιερία και την Κεντρική Μακεδονία γενικότερα. Επίσης, επισκέφθηκε το Δήμο Κατερίνης, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο, κύριο Σάββα Χιονίδη, αλλά και με προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών του δήμου, όπως και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη, κυρία Σοφία Μαυρίδου.
Παράλληλα, στα πλαίσια των επαφών της με μια σειρά από φορείς και υπηρεσίες, η βουλευτής μετέβη στο τμήμα Συγκοινωνιών, στην Αστυνομική Διεύθυνση, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Κτηματική Υπηρεσία, στα ΚΤΕΛ Πιερίας, καθώς και στα Δικαστήρια Κατερίνης, στη ΔΟΥ  και στον «Σύλλογο Μέριμνας Παιδιών Κατερίνης».
            Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις της συζήτησε και κατέγραψε τα προβλήματα με προϊσταμένους και τμηματάρχες των υπηρεσιών, ενώ ενημερώθηκε από εκπροσώπους τους για τις παρούσες και μελλοντικές δράσεις των φορέων.

            Στις επόμενες ημέρες πάντως, και ώσπου να ξεκινήσει η νέα τακτική σύνοδος της Βουλής, η κυρία Μάνη προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές της με επαγγελματικούς κλάδους και φορείς της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.