Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Μετά τις τηλεδίκες η Βουλή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου / Θεατρινισμοί Σαμαρά για εσωτερική κατανάλωση

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Μετά τις τηλεδίκες η Βουλή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην
 Εθνική εφημερίδα "Εμπρός" που κυκλοφορεί

Μια ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο και το κόμμα των πολιτικών κομμάτων

Την Τρίτη έγινε στην βουλή μία ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι όλα τα κόμματα από ΚΚΕ μέχρι ΑΝ.ΕΛ. και Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν κατά της Χρυσής Αυγής.Ζήσαμε σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το ένα και αδιαίρετο, το ένοχο και αμαρτωλό. Όλοι τους από Σταλινικοί μέχρι... «εθνικο»-φιλελεύθεροι (;) έριξαν ομονοούντες την πέτρα του αναθέματος σε αυτούς, οι οποίοι τόλμησαν να είναι διαφορετικοί, να έχουν την τόλμη να λένε φωναχτά και με παρρησία, αυτά που ψιθυρίζει ένας ολόκληρος λαός. ΟΛΟΙ τους κατά της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Την ίδια ημέρα το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή δημοσιογράφος ρώτησε βουλευτή εάν γνώριζε τα «στοιχεία» της δικογραφίας κατά της Χρυσής Αυγής και αυτός με ειλικρίνεια και κυνισμό απάντησε πως ό,τι ξέρει, το ξέρει από τα κανάλια και τις εφημερίδες. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η όλη διαδικασία στην βουλή δεν ήταν τίποτε άλλο από μία αυθεντική και γνήσια συνέχεια του χορού των ΤΗΛΕΔΙΚΩΝ, που έχουν στήσει εδώ και ένα μήνα κατά της Χρυσής Αυγής τα κανάλια των «νταβατζήδων» της δημόσιας ζωής.

Μετά ταύτα τι χρειάζεται σε αυτήν την χώρα η βουλή, όταν υπάρχουν τα τηλεπαράθυρα; Τι χρειάζονται οι ανακρίσεις όταν έχουν αποφανθεί επί τους κατηγορητηρίου ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Χατζηνικολάου και οι λοιποί αστέρες της τηλε-δημοκρατίας; Φυσικό ήταν όλον αυτό τον μήνα να μην δώσουν στην Χρυσή Αυγή δικαίωμα αντιλόγου οι εισαγγελείς της τηλεοπτικής χούντας. Στην ψευτοδημοκρατία τους αυτό το δικαίωμα δεν υπάρχει για όποιον είναι «φασίστας», όπου «φασίστας» γι’ αυτούς είναι όποιος αντιστέκεται στον εθνομηδενισμό, στην διαφθορά, στην ένοχη ολιγαρχία.

Ας γνωρίζουν, όμως, ότι όλα αυτά δεν μας πτοούν γιατί πιστεύουμε σε Θεό και Πατρίδα, αξίες Αιώνιες και άφθαρτες, πολύ ανώτερες από την εικονική πραγματικότητα του τηλεοπτικού ψεύδους. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μην παραδίνετε ψυχή, αντισταθείτε στα ψέματά τους. Η σκληρή πραγματικότητα σαν ποτάμι ορμητικό θα διαλύσει τα βρώμικα σχέδιά τους. Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και μέσα από το σκοτάδι και τον ζόφο της κακομοιριάς των γραικύλων θα ανατείλει, θέλουν, δεν θέλουν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ



------------------------------------------



Θεατρινισμοί Σαμαρά για εσωτερική κατανάλωση


Ο Σαμαράς παίζει θέατρο για εσωτερική κατανάλωση. Έχει υποταχθεί απόλυτα στους διεθνείς τοκογλύφους και οδηγεί την χώρα στην καταστροφή. Μόνη λύση για την Ελλάδα η άμεση καταγγελία της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου