Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο του Αγ.Σπυρίδωνα Αθανάσιο Τζήμα στον προπονητή Αστέριο Γιώτσα και στους πιτσιρικάδες παίχτες του για την σημερινή μεγάλη νίκη τους με σκορ 3-1 επί της ομάδος Ν. Εφέσου!!!

 Είναι απίστευτο αυτό από μια νεανική ομάδα όπως του Αγ.Σπυρίδωνα να νικά ομάδες που απαρτίζονται από παίχτες 20 ετών ΚΑΙ άνω. Αυτό το νεανικό σχήμα με παίκτες 14 και 16 ετών εμπιστεύτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ

Αστέριος Γιώτσας και ο Πρόεδρος φέτος της ομάδας Αθανάσιος Τζήμας, με  τις εξελίξεις να τους δικαιώνουν...
  •  Χαρακτηριστικά  τονίζει ο Πρόεδρος της ομάδος Αθανάσιος Τζήμας ότι ΠΛΕΟΝ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλάζει, τελειώνουν ΠΛΕΟΝ οι παλαιές αντιλήψεις που επί χρόνια ήταν η γάγγραινα του ποδοσφαίρου, ερασιτεχνικού   ΚΑΙ επαγγελματικού. ΙΣΩΣ ήλθε η ώρα να κάνουν στην άκρη άνθρωποι ΠΟΥ μόνο ζημιά έκαναν στο ποδόσφαιρο της ΠΙΕΡΙΑΣ, στερώντας από τοπικούς παίκτες  την ευκαιρία ΝΑ αναδειχθούν.

  • ΚΑΙ πλέον γίνονται και στην ΠΙΕΡΙΑ ορατές αυτές οι παλαιές τακτικές, μεταγραφών ξένων παιχτών ΚΑΙ προπονητών ΠΟΥ αποδεικνύονται πέρα ΓΙΑ πέρα εσφαλμένες.
  • Οι ακαδημίες τελικά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην άνοδο του ποδοσφαίρου στην Πιερία κάτι που κάποιοι ΑΚΟΜΗ δεν έχουν καταλάβει. Αυτά τα νέα παιδιά έχουν αλλάξει το ποδόσφαιρο τόσο στην Ελλάδα όσο ΚΑΙ στον τόπο μας.
  • Εμείς θα δίνουμε ευκαιρίες σε αυτά τα ΝΕΑ παιδιά όσο και αν κάποιοι επιμένουν στις παλαιές τακτικές  ΚΑΙ δεν φτάνει μόνο αυτό καθόσον ο καθένας -  όπως εγώ αντιλήφθηκα τόνισε ο Αθανάσιος Τζήμας το λίγο διάστημα που ασχολούμαι ΜΕ το ποδόσφαιρο - είναι ΚΑΙ προπονητής!!!