Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Διαφορετικές συλλήψεις στη Κατερίνη για πλαστογραφία, απάτες και παλές καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης και πέντε καταδικαστικές αποφάσεις στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (06.09.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 61 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, εντοπίστηκε ο 61χρονος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του 3ου Ειδικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για φοροδιαφυγή, καθώς και σε βάρος του εκκρεμούν μία δικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων και τέσσερις δικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για έκδοση ακάλυπτων επιταγών με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης (7,5) ετών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για πλαστογραφία στην Κατερίνη Πιερίας
Συνελήφθησαν χθες (06.09.2013) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 44 ετών, για πλαστογραφία.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών στο οποίο συνεπλάκησαν τρία Ι.Χ. Επιβατικά αυτοκίνητα εκ των οποίων τα δύο σταθμευμένα ιδιοκτησίας του 27χρονου, ο προαναφερόμενος κατείχε και προσκόμισε δύο ασφαλιστήρια συμβόλαια που είχε προμηθευτεί από τον 44χρονο, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστά.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων στην Κατερίνη Πιερίας
Συνελήφθη σήμερα (07.09.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 46 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών .
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού όπου είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία (20) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κατελήφθη ο 46χρονος ως τσιλιαδόρος, να παρεμποδίζει και να αποτρέπει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο με την χρήση ασύρματου τηλεφώνου και να μετατρέπει τα επί της οθόνης αυτών διενεργούμενα ηλεκτρονικά παίγνια.
Κατά τον έλεγχο του καταστήματος βρίσκονταν εντός του καταστήματος και έμπροσθεν των ηλεκτρονικών υπολογιστών τέσσερις θαμώνες, ενώ κατασχέθηκαν μία κεντρική μονάδα ( server ) και το χρησιμοποιηθέν τηλέφωνο.
Ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.