Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Λογοτέχνης κα Λουλοπούλου Χρύσα στη Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ

 Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ υποδέχθηκαν με χαρά  την εκπαιδευτικό και  με δύο ποιητικές διακρίσεις λογοτέχνιδα κα Χρύσα Λουλοπούλου το πρωινό της Παρασκευής 27/9/2013 στο χώρο
της  βιβλιοθήκης.
Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και περιλάμβανε γνωριμία με τους μαθητές και μαθήτριες της Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού παρουσιάζοντας το παραμύθι της "Η πριγκίπισσα που δεν έτρωγε μελιτζάνες", το οποίο μπορεί να αναγνωσθεί δωρεάν από το διαδίκτυο.  Απευθύνεται  σε παιδιά από  5 έως 10 ετών.  Η επικοινωνία υπήρξε αμφίπλευρη και οι εντυπώσεις όλων οι καλύτερες. 
Η κα Λουλοπούλου με καταγωγή από τη Δράμα και σπουδές στην Αγγλική Φιλολογία του ΑΠΘ, μετά από είκοσι εννέα χρόνια στην Εκπαίδευση, εργάζεται σήμερα στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. 
Το πρώτο της μυθιστόρημα "Η πρώτη Ευγενική Αλήθεια" (Εμπειρία Εκδοτική 2002) εξαντλήθηκε.
Ακολούθησε το δεύτερό της μυθιστόρημα  "Ο ψίθυρος του Θεού στο αυτί μου"  (Εκδόσεις Επέκταση 2008) και συνέχισε με τα διαδικτυακά παραμύθια της "Η πριγκίπισσα που δεν έτρωγε μελιτζάνες" που κυκλοφορεί και στα αγγλικά και "Το δένδρο της αληθινής ευχής".
Επίσης, φέτος συμμετείχε  σε μια κοινή λογοτεχνική συνεργασία με τον Δημήτρη Νίκου, την Ευρυδίκη Αμανατίδου και τον Τάσο Αγγελίδη- Γκέντζο  στο  "' Όσα ποτέ δεν είπαμε", με το ψευδώνυμο  ΝΙΑ ΜΑΓΓΕΛΟΥ.
Ετοιμάζει την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο "Κόκκινος πίδακας"
Συνεργάζεται με λογοτεχνικά διαδικτυακά περιοδικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο  .