Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Β.Νουλέζας: Ο Δήμος Κατερίνης ανήκει στούς πολίτες,δέν είναι κομματικό φέουδο κανενός


ΔΗΛΩΣΗ Β,ΝΟΥΛΕΖΑ.
Ο Δήμος Κατερίνης ανήκει στους πολίτες,δεν είναι κομματικό φέουδο κανενός.Επιβεβλημένη η αποδέσμευση τής Τ.Α. από τούς κομματικούς μηχανισμούς.
Οι δημότες έχουν νοημοσύνη και αντανακλαστικά να επιλέξουν αυτοδιοικητικούς ανθρώπους.

Εξοργίζομαι ειλικρινά με την παλαιοκομματική,αναχρονιστική αντίληψη στελεχών, κοινοβουλευτικών
και μη της Δεξιάς, που θεωρούν εσφαλμένα ότι ο Δήμος Κατερίνης είναι αμιγώς κομματική υπόθεση και ειδικότερα το ποιός θα διαδεχθεί την απερχόμενη Διοίκηση.
Κουβαλούν και εξωτερικεύουν αυτήν την πεπαλαιωμένη πολιτική κουλτούρα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση - ενώ η εθνική οικονομία μας υπερδανεισμένη βουλιάζει και η δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε έχει διεθνοποιηθεί - παρά τίς συντελούμενες κοσμογονικές αλλαγές πρέπει να κομματοκρατείται και η ηγεσία τής ΝΔ έχει ακόμη την δικαιοδοσία να αποφασίζει ερήμην μας, για το μέλλον μας ,αποφασίζοντας σε μυστικοσυμβούλια για τον υποψήφιο, πού πρέπει να έχει λαϊκή αποδοχή.
Σήμερα ο Κ.Κ. διέψευσε ότι θα μεταπηδήσει στην Τ.Α και επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξη του στον κ. Χιονίδη. Εμάς ή τούς ψηφοφόρους του, τούς ρώτησε? Άρχισαν τα εκλογομαγειρέματα όπως τις προηγούμενες δεκαετίες, τέτοια Τ.Α. θέλουμε?
Ρεαλιστικά με ποιά κριτήρια θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο υποψήφιο ως κοινωνία ή όπως γινόταν τις προηγούμενες δεκαετίες θα μας τον επιβάλλουν. Διενεργήστε μία δημοσκόπηση με ερωτήματα πού θα απαντήσει η τοπική κοινωνία να δείτε αν είναι ικανοποιημένη με τα πεπραγμένα ΧΙΟΝΙΔΗ, ώστε να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα.
Έχουμε πλέον μετά τις τροικανές περικοπές των κονδυλίων, σύγχρονη, αναβαθμισμένη και με μέλλον ευοίωνο Τ.Α.? Μας αντιμετωπίζουν σαν πρόβατα και εμείς συναινούμε.
Μπορεί κανείς από την άρχουσα πολιτική τάξη να υποστηρίξει ότι η Τ.Α. δεν ποδηγετείται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης που είναι υπαίτια για την εθνική ολοκληρωτική καταστροφή και κοινωνική ισοπέδωση, αποτέφρωση της χώρας?
Η Κυβέρνηση στοχεύει υποψιάζομαι να χρησιμοποιήσει τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως κυμματοθραύστη τής διογκωμένης λαϊκής οργής και αγανάκτησης με νομικά τερτίπια,συμπόρευση με τον κυβερνητικό εταίρο και ποικίλα νομοθετήματα, όμως η κοινωνία δεν πρόκειται να παραπλανηθεί και να της υφαρπάξει την ψήφο. Η Συγκυβέρνηση τής συμφοράς και τής φτώχυνσης του ελληνικού λαού.
Αν πρέπει να επανεκλεγεί ο κ.Χιονίδης και οι ομόσταυλοί του, θα το αποφασίσουν οι δημότες Κατερίνης, έχουν κρίση και πολιτικό αισθητήριο, δεν χρειάζεται ούτε προμοτάρισμα ,ούτε αβαντάρισμα από κανέναν. Έχει ανατείλει ο ήλιος τής νέας εποχής,έχετε παραδοθεί στις εντολές και τα προστάγματα τής τρόικας και τών δανειστών μας,θέλετε πάσει θυσία να επιβιώσετε πολιτικά,δεν έχετε ψελλίσει μία κουβέντα ενός ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ,ΜΑΚΡΌΠΝΟΟΥ σχεδίου ώστε να αλλάξει ριζικά όψη αυτή η πόλη που έχει λάθος σχεδιαστεί, μην μας υποδεικνύετε ποιόν να επιλέξουμε,θεωρώντας ότι απερχόμενος έχει να επιδείξει έργα και επιτυχίες που μας ωφέλησαν, εμείς επιδιώκουμε να απαλλαγούμε από την δικομματική κυβέρνηση και τούς ευνοούμενους της μία και καλή.