Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σοβαρό ατύχημα στο Νησέλι, λόγω των Διοδίων Αιγινίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Διόδια Αιγινίου
Δυστυχώς συνέβη(και δυστυχώς θα ξανασυμβεί).Αυτό που με ένταση φωνάζουμε εδώ και οκτώ μήνες το είδαμε με τη μορφή σοβαρού τραυματισμού συμπολίτη μας,στο Νησέλι ,στην Παλιά Εθνική
Οδό(ΠΕΟ).
Βαρύ φορτηγό που παρέκαμψε τα διόδια Αιγινίου(και την ασφαλή αλλά ακριβή Νέα Εθνική Οδό),ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με  αυτοκίνητο από την Μελίκη προξενώντας σοβαρό τραυματισμό του οδηγού(συνημμένες φωτογραφίες). 
Όπως έχουμε πει παντού αλλά και αναφέρουμε στην αναφορά μας στον Εισαγγελέα, πολύ μεγάλο ποσοστό των φορτηγών από και προς την Ανατολική Εγνατία και τους Ευζώνους ,για να αποφύγουν τα Διόδια Αιγινίου, περνούν κατά χιλιάδες μέσω της ΠΕΟ από τους οικισμούς από Χαλκηδόνα μέχρι Αιγίνιο. Τα τραγικά συμβάντα στατιστικά είναι θέμα χρόνου να γίνουν.
Ευχόμαστε περαστικά στον άτυχο οδηγό, όμως για το χθεσινό ατύχημα και για τα μελλοντικά(που απευχόμαστε βεβαίως)ηθικοί αυτουργοί είναι οσοι σχεδίασαν,υλοποίησαν και συνεχίζουν να λειτουγούν σ’ αυτήν την απολύτως ακατάλληλη  θέση τα Διόδια Αιγινίου.
Και καλούμε για άλλη μια φορά την Κυβέρνηση να τα καταργήσει,την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί προστατεύοντας την ζωή των πολιτών και τον λαό να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα .

Αιγίνιο 17-9-13
Η ΣΕ


Πολίτες για την κατάργηση Διοδίων Αιγινίου