Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τρία (3) δελτία τύπου της Χρυσής Αυγής

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
1) Συγκυβέρνηση και Τρόικα αναθέτουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε εταιρεία “off shore”
Η εισήγηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) για μεταβίβαση της δημόσιας
περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ σε έναν νέο οργανισμό με έδρα το εξωτερικό, συνιστά αθλιότητα πρώτου μεγέθους. Η ενέργεια της Συγκυβέρνησης να δεχθεί ως αντικείμενο συζήτησης το κατάπτυστο αυτό κείμενο δεν είναι απλά ενδοτική, αλλά έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το θεμέλιο του Πολιτεύματος (άρθρο 1 Συντάγματος), την Λαϊκή Κυριαρχία.

Πρέπει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και να κληθεί ο Υπουργός Οικονομικών να παράσχει τις δέουσες εξηγήσεις. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής υπέβαλε σήμερα σχετικό αίτημα σύμφωνα με το άρθρο 41Α του Κανονισμού της Βουλής.


2) Όχι στο ξεπούλημα της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας
Αυτοί που επί δεκαετίες είχαν ως βασική πηγή πλουτισμού τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, αυτοί που χρέωσαν κάθε Έλληνα πολίτη με 60.000 ευρώ από το μεγάλο φαγοπότι των εξοπλισμών, αποφάσισαν το κλείσιμο εθνικής σημασίας εργοστασίων και γραμμών παραγωγής των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ  και το ξεπούλημα στους διεθνείς τοκογλύφους της ακίνητης περιουσίας αυτών των εταιριών, παράλληλα με την απόλυση εξειδικευμένου και δυσεύρετου τεχνικού προσωπικού.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αντισταθεί και θα ματαιώσει την εκποίηση της νευραλγικής Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας που αποτελεί δομικό στοιχείο της Εθνικής Άμυνας και πυλώνα της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων. Η πώληση νευραλγικών μονάδων της Αμυντικής Βιομηχανίας σε ξένα συμφέροντα αποτελεί ντροπή και προδοσία.


3) Η χώρα έχει ανάγκη την παραγωγική εργασία των Ελλήνων και όχι την διαθεσιμότητα
Η διαθεσιμότητα και οι απολύσεις είναι τα πλέον άστοχα και άθλια μέτρα που επιβάλλουν οι τοκογλύφοι σε μία κυβέρνηση από ανδρείκελα. Η χώρα έχει ανάγκη την παραγωγική εργασία των Ελλήνων στον πρωτογενή τομέα. Δεν χρειαζόμαστε απολύσεις, ούτε αργόμισθους κηφήνες διορισμένους από κομματικά γραφεία. Μόνη λύση η άμεση καταγγελία της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου