Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη άμεσα 25χρονος υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος απέδρασε σήμερα από το κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής

Συνελήφθη άμεσα, χθες (17.08.2013) πρωινές ώρες στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας, ένας υπήκοος
Γεωργίας 25 ετών, ο οποίος απέδρασε χθες από το κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής .
Πρόκειται για έναν υπήκοο Γεωργίας 25 ετών, που κρατούνταν στο κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας στο πλαίσιο διοικητικής απέλασης για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Ειδικότερα, ο 25χρονος με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του αστυνομικού σκοπού κρατητηρίων και αφού ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, κατάφερε να διαφύγει και να εξέλθει από το αστυνομικό κατάστημα. Ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στη Νέα Τρίγλια και συνελήφθη σε εγκαταλελειμμένη οικία, όπου προσπάθησε να κρυφτεί και να διαφύγει την σύλληψη.
Ο 25χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αστυνομικών για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια.