Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Πρόστιμο επέβαλε του ΕΣΡ στο κανάλι της Βουλής!

Με το σήμα «Ακατάλληλο» θα μεταδίδονται πλέον οι συνεδριάσεις της Βουλής των Ελλήνων!
Η πρωτοφανής απόφαση, πάρθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης και αφού τα μέλη του
συμβουλίου, παρατήρησαν ότι βουλευτές όπως η Ραχήλ Μακρή και ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα έπρεπε να μιλούν μετά τις 12 το βράδυ


Την ένδειξη «Ακατάλληλο για νέους κάτω των 18 χρονών» θα έχει υποχρεωτικά πλέον η αναμετάδοση από το κανάλι της Βουλής, καθώς το συμβούλιο έκρινε ότι αυτά που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, δεν απευθύνονται στο ανήλικο κοινό.
Οι διαπληκτισμοί της Ραχήλ Μακρή, οι παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής αλλά και οι αναφορές που υποκρύπτουν εμφυλιοπολεμικές απειλές όπως γουναράδικα, τείνουν να τραυματίζουν τους νεαρούς τηλεθεατές, σύμφωνα με το σκεπτικό του ΕΣΡ, ειδικά όταν δεν μπορούν να διακρίνουν πότε πρόκειται για show προς τους ψηφοφόρους και πότε για πραγματική μάχη.
Επίσης, τα μέλη του  ΕΣΡ, έκαναν αυστηρές συστάσεις προς τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, προκειμένου να ελέγχουν καλύτερα τους ομιλητές τους και να μην τουςαφήνουν να υποπίπτουν σε εξωπραγματικούς τσαμπουκάδες του επιπέδου «σχισμένο καλσόν», γιατί αποτελούν αρνητικό παρ΄δειγμα στους νέους και γελοιοποιούν την ρόλο του βουλευτή.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)