Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ  ΜΕΡΙΜΝΑΣ
   Ανακοινώνεται σε όλους τους δημότες και δημότισσες  του Δήμου Πύδνας Κολινδρού πως συνεχίζονται οι εγγραφές για τα προγράμματα
«Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που αφορούν στη φοίτηση βρεφών, νηπίων και μαθητών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κολινδρού και στα  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)  Αιγινίου, Κολινδρού και Μεθώνης. 
    Ειδικά   για τους γονείς  της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης (από Μακρύγιαλο, Μεθώνη, Παλιό Ελευθεροχώρι και Νέα Αγαθούπολη) ανακοινώνουμε πως εγκρίθηκε η ένταξη του ΚΔΑΠ Μεθώνης  στο πρόγραμμα  και από την νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως αποτελεί η  εγγραφή τους και η επιλογή από τον εποπτεύοντα φορέα (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης), ο οποίος εγκρίνει τον αριθμό των παιδιών που οι μητέρες τους πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.
  Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013.
  Την Τρίτη  30 Ιουλίου 2013  και ώρα 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης  εκδήλωση παρουσίασης  των δραστηριοτήτων των ΚΔΑΠ  από το προσωπικό των ΚΔΑΠ  Αιγινίου και Κολινδρού, στοχεύοντας να ενημερώσει γονείς και μαθητές για το ρόλο και τη σημαντική κοινωνική και παιδαγωγική συνεισφορά των δομών αυτών.  
   Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2353350222 (Γραφείο Κολινδρού) και 2353350304 (Γραφείο Μακρυγιάλου).     


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Χλεμές