Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κ. ΚΑΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΑΛΥΚΩΝ.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Απόστολο Λάγιο
Στο Δ.Σ τέθηκε προ ημερησίας διατάξεως θέμα από τον καταστηματάρχη < ΑΛΥΚΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ> κ.Μπάμπο Στέλιο για τους αθίγγανους που κατασκηνώνουν στο πάρκο των Αλυκών και δημιουργούν προβλήματα στην επιχείρηση του, με την ανάρμοστη συμπεριφορά τους
Ο κ. Μπάμπος ζήτησε να βρεθεί άμεση λύση από το Δ.Σ για να μπορεί να δουλέψει την επιχείρησή
του,τόνισε ότι επικοινώνησε με την αστυνομία και την πυροσβεστική λέγοντάς του ότι δεν έχουν αρμοδιότητα και είναι υπεύθυνος ο Δήμος.
Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος τονίζοντας ότι ο Δήμος είναι μόνο αρμόδιος για το θέμα της κατασκήνωσης των αθίγγανων και θα επέμβει άμεσα.Επίσης δήλωσε ότι ο Δήμος δεν έχει δικαίωμα παρά μόνο η αστυνομία για να διώξει τους αθίγγανους από τον χώρο της επιχείρησης και της γύρω περιοχής.
Μετά το λόγο ζήτησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κίτρους κ.Λένος τονίζοντας τις καθημερινές προσπάθειες που κάνει ο Δήμος για την επίλυση του προβλήματος,αλλά και για την καθαριότητα που γίνεται στην περιοχή.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρώην Αντιδήμαρχος της περιοχής κ,Σιανίδης απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του κ.Κακάνη και Λένο υποδεικνύοντας τους ότι δεν κάνουν σωστά και με συστηματικότητα την δουλειά τους ενώ όταν ήταν Αντιδήμαρχος δεν υπήρχαν προβλήματα. Τα λόγια του κ.Σιανίδη πυροδότησαν την ατμόσφαιρα και ακούστηκαν ανεπίτρεπτοι χαρακτηρισμοί για το ΔΣ, ανάμεσα στον Κ.Σιανίδη και Κακάνη.
Κλείνοντας θα κάνω μια επισήμανση:
Tον τελευταίο καιρό τα Δημοτικά .Συμβούλια παρουσιάζουν τέτοια εικόνα και θα έπρεπε να έχει επέμβει ο Δήμαρχος για να επιβάλει την τάξη, αλλά δυστυχώς έγινε το αντίθετο ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ...