Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Tην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας επισκέφθηκε ο Γ.Α.Σ. Αρχέλαος τμήμα Πετοσφαίρισης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Την  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε ο Γ.Α.Σ. Αρχέλαος τμήμα Πετοσφαίρισης, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο
Πρόεδρος, κ. Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Παρτσαλίδης, ο Γραμματέας, κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο προπονητής, κ. Σωκράτης Σκούφας και παίκτες της ομάδας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  εξέφρασε τη χαρά της για την επίσκεψη καθώς και τα συγχαρητήριά  της στους αθλητές, στους προπονητές και στη διοίκηση της ομάδας Χάντμπολ «Αρχέλαος» Κατερίνης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.  Όπως τόνισε η κ.  Μαυρίδου «αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και βαθιά συγκινημένοι από αυτή σας τη διάκριση και σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, επιτυχίες, πάντα να εκπληρώνετε τα όνειρα και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας». 

Η κ. Μαυρίδου επεσήμανε ότι τέτοιου είδους διακρίσεις δίνουν το καλύτερο παράδειγμα στους νέους, γεννούν ελπίδες και προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο το αθλητικό ιδεώδες που δεν είναι άλλο από την ευγενή άμιλλα. Άλλωστε, δήλωσε ότι η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στέκεται στο πλευρό των αθλητών,  υποστηρίζοντας δράσεις που προωθούν τον αθλητισμό και  συμβάλουν στην ανάπτυξη του, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά « ο αθλητής είναι ο  καλύτερος πρεσβευτής για τον τουρισμό».
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ανέφερε ότι παρόλο που η χώρα μας βιώνει μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεν πρέπει να γίνονται ΄΄ εκπτώσεις΄΄ και περικοπές στον τομέα του αθλητισμού. Αντιθέτως, πρόσθεσε, η πολιτεία οφείλει να δίνει ιδιαίτερο βάρος στον αθλητισμό, να συμβάλει στη διοργάνωση αθλητικών διοργανώσεων και να στηρίζει τους αθλητές που με πολύ κόπο και θυσίες καταθέτουν την ψυχή τους, κατακτώντας  κορυφές που προβάλλουν τον τόπο μας και συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κατέχει επίσης η κ. Μαυρίδου,  δεσμεύθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης , καθώς -όπως είπε- ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό εντάσσονται στο γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της Π.Ε. Πιερίας.

Από την πλευρά τους τα μέλη της διοίκησης και οι παίκτες ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη θερμή υποδοχή, αξίωσαν τη στήριξη και την ενίσχυση της Π.ΕΠιερίας και της απηύθυναν πρόσκληση στους αγώνες.