Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η Π.Ε.Πιερίας στους αγώνες για το Κύπελλο Ομάδων Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 

Στην Πιερία θα διεξαχθεί στις 17 και 19 Μαΐου 2013 το Final Four του φετινού κυπέλλου του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Οι  ημιτελικοί  αγώνες  θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό γήπεδο της Πιερίας,
 την Παρασκευή 17 Μαΐου  2013 και θα αγωνιστούν τέσσερις ομάδες που είναι κατά σειρά οι ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94, ΑΣ Αμαζόνες Δράμας  και ΑΕ Γλυφάδα.

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γυναικών, θα γίνει στο Ενωσιακό  γήπεδο,  την Κυριακή 19 Μαΐου 2013. Να σημειωθεί, ότι πριν τον τελικό της Κυριακής,  θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης ακαδημιών της ΕΠΣ Πιερίας.

Με πρωτοβουλία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  θα έχει μια δυναμική παρουσία στο γήπεδο, καθώς  από το ειδικά διαμορφωμένο stand της, θα διανέμει πλούσιο τουριστικό υλικό στους θεατές των αγώνων και θα ενημερώνει για τους προορισμούς της Πιερίας, τις μορφές τουρισμού που μπορεί ο επισκέπτης να αναπτύξει στην περιοχή, τα μνημεία (θρησκευτικά , αρχαιολογικά κ.α) που μπορεί να επισκεφθεί, τα τοπικά ποιοτικά αγροτικά προϊόντα που έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί, τα τοπικά εδέσματα που μπορεί να γευτεί, τα ήθη και έθιμα που μπορεί να γνωρίσει και που ορίζουν την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής κ.α

«Ο αθλητισμός, οι αθλητικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην Πιερία και κατ΄επέκταση ο αθλητικός τουρισμός έχουν τη δυναμική να αποτελέσουν το «όχημα» για την τουριστική  και ταυτόχρονα οικονομική ανάπτυξη της Πιερίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει και ενισχύει τη συμμετοχή κυρίως των νέων σε αθλητικά δρώμενα πάντα με οδηγό τις αέναες αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού», επισημαίνει η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Άλλωστε,  όπως, τονίζει ο αθλητισμός στις μέρες μας  είναι η μόνη διέξοδος
διαφυγής για όλους μας τόσο από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας όσο και από  τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εκφράζει τις θερμότερες ευχές της
για καλή επιτυχία στις διαγωνιζόμενες ομάδες και  καλή διασκέδαση στο φίλαθλο κοινό αλλά και την ελπίδα ότι θα επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες σημαντικές διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και προβάλουν τον τόπο.