Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Βραβείο καλύτερης θεατρικής παράστασης στο γυμνάσιο Λιτοχώρου

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΣΤΟΝ 1ο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ.

* ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ», ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ
ΣΑΜΑΡΑΚΗ.
* ΕΠΑΙΝΟΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΗΛΙΑ ΣΑΛΤΑ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΝΙΚΑ.
Συνέχεια επιτυχιών σε σχολεία του δήμου Δίου-Ολύμπου με το γυμνάσιο Λιτοχώρου να λαμβάνει το βραβείο καλύτερης θεατρικής παράσταση για το ανέβασμα έργου του Αντώνη Σαμαράκη, «Ζητείται Ελπίς». 


Η απονομή έγινε κατά τη διάρκεια τελετής που διοργάνωσε η κοινωφελής επιχείρηση «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο» Βέροιας στο πλαίσιο του 1ουθεατρικού διαγωνισμού γυμνασίων και λυκείων Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας, στον χώρο τεχνών Βέροιας.
Έπαινος χορογραφίας-κινησιολογίας στο γυμνάσιο Λιτόχωρου για την παράσταση «Ζητείται Ελπίς», δόθηκε στους μαθητές Ηλία ΣάλταΕλένη Φουρκιώτη και Χριστιάνα Νίκα.
Στην τελετή παρευρέθησαν και παρέδωσαν βραβεία η δήμαρχος Βέροιας, κ.Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Φλιτούρης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κούγκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας κ. Γιώργος Κάκαρηςκαθώς και τα μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας κ. Μιχαηλίδης , η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Σκεντερίδου και άλλοι. Επίσης στην τελετή παρευρέθησαν διευθυντές, καθηγητές και μαθητές όλων των σχολείων, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά και φίλοι του θεάτρου.