Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Προσφορά «αγάπης» με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 

Με πρωτοβουλία και υπό την αιγίδα της Αντιπεριφερειάχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, απηύθυνε πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις της Πιερίας να συμβάλλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και
αγαθών, τα οποία ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, διατέθηκαν σε συμπολίτες μας, οι οποίοι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να νοιώσουν τη συμπαράσταση όλων μας.
Περισσότερες από 90 οικογένειες ωφελήθηκαν από την πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και από την ιδιαιτέρως σημαντική συμβολή αρκετών επιχειρήσεων του τόπου μας, οι οποίες χωρίς δισταγμό ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, αποδεικνύοντας πως εκτός από υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, φέρουν και προσωπική ευαισθησία.
Οι προσφορές έδωσαν μεγάλη χαρά στις οικογένειες, οι οποίες γέμισαν το Πασχαλινό τους τραπέζι με υλικά αγαθά, αλλά κυρίως γέμισαν τις καρδιές τους με το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, που είναι η αγάπη, η αλληλοβοήθεια και η ελπίδα. Για ακόμη μία φορά απεδείχθη πως όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση της ελπίδας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο.
Η κα Μαυρίδου επισήμανε, πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα εξακολουθήσει να αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των συμπολιτών μας τουλάχιστον σε περιόδους εορτών, στις οποίες αρωγοί θα είναι και τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες με ιδιαίτερη χαρά προσέφεραν τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσες επιχειρήσεις πρόλαβαν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθειά μας (η αναφορά γίνεται με αλφαβητική σειρά):
·        Super Market «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»
·        Super Market «ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε
·        Super Market «LIDL Α.Ε
·        Αμβροσιάδης Α.Ε. – Κοτόπουλα Εξοχής
·        «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» Ζαχαροπλαστείο
·        ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ Αφοι
·        Κούζας Γεώργιος
·        Μανιουδάκης Κων/νος & Υιός
·        Μπέλλας Φ., & Υιός Α.Ε. Γαλακτοκομικά Προϊόντα (Τυριά)
·        Μύλοι Παγγέλα Α.Ε.
·        Ντούφας Τυριά
·        «OLYMP» – Κωνσταντόπουλος Α.Ε.
·        «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» Ζαχαροπλαστείο
·        Πτηνοτροφεία ΣΥΡΑΝΙΔΗ
·        «ΤΡΥΦΩΝ Α.Ε.» – Τρύφων Μανουλακούδης Α.Ε.


Οι πιο εγκάρδιες ευχές μας για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Με Εκτιμηση,
Η Αντπιεριφερειάρχης ΠΙΕΡΙΑΣ
Σοφία Μαυρίδου