Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και μπαταριών από τη VODAFONE

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
 Η VODAFΟNE είναι χορηγός του Πιερικού Αρχελάου
Με το μήνυμα «Ρίξτο στην ανακύκλωση» και για 10η συνεχή χρονιά, η VODAFONE υλοποιεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων, μπαταριών και αξεσουάρ, που πρώτη
εφάρμοσε  πανελλαδικά το 2003. Μέχρι σήμερα έχει  προωθήσει για ανακύκλωση περισσότερα από 580.000 προϊόντα κινητής επικοινωνίας (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ), τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στους ειδικούς κάδους συλλογής που έχουν εγκατασταθεί από την εταιρία, η  οποία είναι και μεγάλη χορηγός του Πιερικού Αρχελάου.
  
Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητής τηλεφώνων, μπαταριών και αξεσουάρ μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι του περιβάλλοντος, ανεξάρτητα από το δίκτυο επικοινωνίας που χρησιμοποιούν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανακύκλωση προϊόντων επικοινωνίας, όπως κινητά τηλέφωνα και συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, αξεσουάρ σταθερής/κινητής επικοινωνίας και internet, καθώς και οικιακές μπαταρίες. 
Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται παραλαμβάνονται από εξουσιοδοτημένο από το κράτος φορέα εναλλακτικής διαχείρισης, ο οποίος έχει την ευθύνη, σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία, για την επαναχρησιμοποίηση, αποσυναρμολόγηση και περαιτέρω χρήση των υλικών για παραγωγή άλλων αντικειμένων.
● Η VODAFONE για την ανακύκλωση τοποθέτησε τον ειδικό κάδο στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, στην κεντρική (μεσαία) εσωτερική είσοδο για τις κερκίδες.