Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Φωτορεπορτάζ από το money show και το video του SEVE next generation “Sevenagers”





MONEY SHOW 2013
Για 24η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε και φέτος στην Ελλάδα, το Money Show, το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο της Ν.Α. Ευρώπης, το οποίο καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων συνέδρων και επισκεπτών του οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού status.
To μοναδικό πολυσυνεδριακό φόρουμ πραγματοποιήθηκε και φέτος στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY της Θεσσαλονίκης, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2013. Κατά την διάρκεια του, εκθεσιακές – εταιρικές παρουσιάσεις και συνεδριακές εκδηλώσεις, άνοιξαν τις πύλες τους σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, επενδυτές, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, επιστημονικό δυναμικό και φοιτητές.
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, ο κ. Δημήτριος Λακασάς, CEO της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και Πρόεδρος του ΣΕΒΕ απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του ΣΕΒΕ με θέμα: «Δημιουργώντας Εξαγωγικές Δικτυώσεις – Παρουσίασης SEVE next generationSevenagers”». Επίσης την ίδια ημέρα, ο κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος – Εμπορικός Διευθυντής της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησε την εταιρεία με ομιλία του στα πλαίσια της εκδήλωσης της Συμβουλευτικής εταιρείας GECON.