Κυριακή 14 Απριλίου 2013

EΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ

    Γραπτή ερώτηση κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος, στο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου με το οποίο ερωτά την αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη υποδομών, πότε πρόκειται να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος προς Βρία – Ρητίνη – Ελατοχώρι, που παραμένει κλειστός μετά τις κατολισθήσεις και τι προγραμματίζει η περιφέρεια για την οριστική επίλυση του προβλήματος. 

Ήδη το προεδρείο σύμφωνα με τον κανονισμό έχει προωθήσει την ερώτηση στους αρμοδίους, οι οποίοι υποχρεούνται εντός οχτώ ημερών να απαντήσουν επίσης γραπτώς.
Παραθέτουμε αυτούσια τη σχετική ερώτηση.
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
κ.ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΠΑΜΙΑΤΖΗ
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΘΕΜΑ. ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
Ερωτάται η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, ποιες είναι οι ενέργειες εκ μέρους της Περιφέρειας, σχετικά με τις κατολισθήσεις στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης – Ελατοχωρίου, οι οποίες έχουν αποκόψει τη συγκοινωνία μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων Βρίας, Ρητίνης, Ελατοχωρίου, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Πότε πρόκειται να δοθεί στην κυκλοφορία ο συγκεκριμένος δρόμος και τι προγραμματίζει η περιφέρεια για την ουσιαστική επίλυση του προβλήματος.
Κατερίνη 11 Απριλίου 2013
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος
Π . Ε Πιερίας