Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Ιδρυτική Γενική Συνέλευση Τοπικού Τμήματος ΣΑΔΑΣ - Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Αρχιτεκτονικών Σχολών Ν. Πιερίας»

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλους τους συναδέλφους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς του Ν. Πιερίας στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Τοπικού Τμήματος ΣΑΔΑΣ Ν. Πιερίας
η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ στην οδό Π. Τσαλδάρη 16 στον ημιώροφο. 
Με την από 11/03/13(Α.Π.46628) απόφαση του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ αποφασίστηκε επισήμως η ίδρυση του τοπικού τμήματος του ΣΑΔΑΣ του Ν. Πιερίας. Σε συνέχεια της απόφασης αυτής προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους αρχιτέκτονες-μέλη του ΣΑΔΑΣ να συμμετέχουν στην πρώτη γενική συνέλευση του τμήματος μας η οποία θα περιλαμβάνει:


  • εισήγηση του κ. Άγγελου Βακαλόπουλου – αντιπροέδρου του πανελληνίου ΣΑΔΑΣ προκειμένου να ενημερώσει για τον προγραμματισμό δράσης, να ενημερώσει για τους όρους συνεργασίας Τμήματος και ΣΑΔΑΣ και να συνδράμει στην οργάνωση (καταστατικό, κανονισμός λειτουργίας)

  • ενημέρωση ως προς τη λειτουργία των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής (ΣΑ)

  • ενημέρωση σχετικά με την «Περιφερειακή σύσκεψη Τμημάτων και Συλλόγων Αρχιτεκτόνων Κεντρικής Μακεδονίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου 2013 και εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην αντιπροσωπεία του Τοπικού Τμήματος Πιερίας

  • παρουσίαση του σκοπού ίδρυσης και των θέσεων του Τοπικού Τμήματος Ν. Πιερίας

  • γενικό προγραμματισμό των δράσεων του τμήματος

  • εκλογή προσωρινού ΔΣ του Τοπικού Τμήματος ΣΑΔΑΣ Ν. Πιερίας


η ομάδα πρωτοβουλίας
για την ίδρυση
Τοπικού Τμήματος ΣΑΔΑΣ Ν. Πιερίας