Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013 Optimist & Laser 4.7 στη Κατερίνη

Μας το έστειλε Το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
Με απόφασή της η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στις 15 Μαρτίου 2013, αποφάσισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας  2013 για σκάφη τύπου Optimist & Laser 4.7 να πραγματοποιηθεί στο διάστημα
7 έως 13 Μαΐου 2013 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.
Οι συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.ΚΑΤ. είχαν σαν αποτέλεσμα μια απόφαση άκρως τιμητική, αφού η Βόρεια Ελλάδα υποδέχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από 10 περίπου χρόνια που διοργανωνόταν σε άλλες περιοχές της χώρας. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι Συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης.
 Με νεώτερη απόφασή του στις 29 Μαρτίου 2013 το Γραφείο Αθλητισμού της Ομοσπονδίας, όρισε την Οργανωτική Επιτροπή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013, η οποία αποτελείται από τους:

1.    Αριστείδη Αδαμόπουλο, Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Ι.Ο. και υπεύθυνο του Γραφείου Αθλητισμού της Ομοσπονδίας.
2.    Αθανάσιο Πατητάρο, Γ’ Αντιπρόεδρο της Ε.Ι.Ο. και υπεύθυνο Βορείου Ελλάδος.
3.    Αθανάσιο Παπαϊωάννου, Έφορο Εθνικών Ομάδων της Ε.Ι.Ο.
4.    Κωνσταντίνο Κεραμιδά, Έφορο Βορείου Ελλάδος της Ε.Ι.Ο.
5.    Βασίλειο Χουλιάρα, Αναπληρωτή Έφορο Βορείου Ελλάδος της Ε.Ι.Ο.
6.    Γεώργιο Μελετλίδη, Πρόεδρο Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Επίσης ορίστηκαν και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής των Αγώνων, η οποία αποτελείται από τους:

1.    Κωνσταντίνο Καρυώτη, Β’ Αντιπρόεδρο και Έφορο Υλικού του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, ως Επόπτη Εγκαταστάσεων τέλεσης των Αγώνων
2.    Αθανάσιο Λύρα, Έφορο Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, ως Επόπτη Υλικού των Αγώνων
3.    Βασίλειο Βαρμπένη, Μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, ως υπεύθυνο Σχέσεων της Οργανωτικής Επιτροπής με Χορηγούς του Πρωταθλήματος.
4.    Χρήστο Μητσοκάπα ως υπεύθυνο της Γραμματείας των Αγώνων και του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Πρωταθλήματος.
 Η Οργανωτική Επιτροπή, τις επόμενες ημέρες θα ορίσει τις κατάλληλες επιτροπές Αγώνων και Ενστάσεων με μέλη καταξιωμένα στον Ιστιοπλοϊκό κόσμο, ώστε να διασφαλισθεί με τον καλύτερο τρόπο η εγκυρότητα και αξιοπιστία των αγώνων.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 250 περίπου αθλητές, συνοδευόμενοι από τους Προπονητές τους και τους Συνοδούς Αποστολών από Ναυτικούς Ομίλους από ολόκληρη την Ελλάδα. Η φιλοξενία των αποστολών θα γίνει στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Mediterranean στην Παραλία Κατερίνης, μετά από την ευγενική χορηγία του Προέδρου του Ομίλου Mediterranean Κου Βασίλη Λάμπρου.
 Η στελέχωση των επιτροπών με τα πλέον Υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποδεικνύει την αποφασιστικότητα των συνδιοργανωτών για μια άρτια διοργάνωση. Άλλωστε οι κάτοικοι της Πιερίας έχουν πολλές φορές αποδείξει με το επίπεδο της φιλοξενίας τους, ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013 στους πρόποδες του Ολύμπου, «υπό το βλέμμα του Δία …..» μπορεί πραγματικά να είναι μια μεγάλη ευκαιρία προβολής του τόπου τους, αλλά και ταυτόχρονα να αποτελέσει αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες Αθλητές και συνοδούς τους.


Το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013