Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

(FOTO) Πανδαισία ποδοσφαίρου από την Ακαδημία Βόρειας Πιερίας και δικά μας σχόλια

Με τρία τμήματα αγωνίστηκαν σήμερα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βόρειας Πιερίας....
Χωρίς να κρίνουμε τα αποτελέσματα των τμημάτων, διαπιστώθηκε ότι στα μεγάλα τμήματα αρχίζει να βγαίνει η σκληρή δουλειά των προπονητών, να δένουν οι δύο Ακαδημίες(Κολινδρού και Αιγινίου) και να παρουσιάζεται ένα αξιόμαχο σύνολο που σε λίγο καιρό δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες Ακαδημίες της Κατερίνης.
Αν η Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ ήταν πιο μεθοδική στη διοργάνωση του πρωταθλήματος υποδομής,τότε τα παιδιά μας θα είχαν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και περισσότερη συνοχή ως νέα ομάδα, που προέρχεται από συνεργασία δύο διαφορετικών μεγάλων ακαδημιών.
Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τα σημερινά παιχνίδια των τμημάτων των Ακαδημιών μας...



























Η συνεργασία δύο μεγάλων Ακαδημιών όπως του Κολινδρού με του Αιγινίου, ήταν ένα τολμηρό εγχείρημα, πολύ δύσκολο αλλά αναγκαίο.
Παρά τα εμπόδια της νοοτροπίας που υπήρχαν και τις τεχνικές κυρίως δυσκολίες πιστεύουμε ότι το πρώτο βήμα έγινε με πάρα πολύ υπομονή, αλλά πετυχημένα....
Τα παιδιά έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι μαζί και οργανωμένα  είναι πολύ καλύτερα από ότι μόνοι...
Οι ομάδες τους πλέον είναι ανταγωνιστικές και τα ίδια ξεδιπλώνουν ευκολότερα πτυχές του ταλέντου τους, που με τον επιπλέον ανταγωνισμό θα γίνουν καλύτεροι αθλητές από ότι θα μπορούσαν να γίνουν αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Επιπλέον φέτος τα παιδιά παίζουν συχνότερα οργανωμένο ποδόσφαιρο και το απολαμβάνουν, αν και οι προοπτικές θα μπορούσαν να είναι ακόμη καλύτερες....
Το πρόβλημα με τη μεταφορά των παιδιών λύνεται με την οικονομική συνδρομή των γονιών και κανενός άλλου τη βοήθεια...
Ότι άλλο ακούγεται δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα...

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στη καριέρα του, στον πρώην πλέον τεχνικό των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Αιγινίου κ. Γιάννη, να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία που είχαμε και να καλωσορίσουμε τον νέο τεχνικό κ. Δημήτρη Ζαφείρη.
Μαζί με τον προπονητή του Κολινδρού κ. Στέργιο Αστερίου, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουν την έως τώρα πολύ καλή δουλειά των Ακαδημιών μας και θα την ανεβάσουν ακόμη περισσότερο...

Το μέλλον των παιδιών είναι στα πόδια τους, στο μυαλό και  στα χέρια μας....
Να μη τους το στερήσουμε...
Ας τους το δώσουμε...