Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Διοικητή και τον Επιπυραγό της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας και το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών
Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας, Υποστράτηγος Π.Σ. Γεώργιος Παυλίδης, ο Επιπυραγός της  Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας, Υπασπιστής, Ιωάννης Στεργιούλας και ο νέος  Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης,  Γιώργος  Παπαπολύκαρπος.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αναφέρθηκε στο ρόλο του Πυροσβεστικού Σώματος, στους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται   και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι για την προάσπιση της ασφάλειας  που αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα του κάθε πολίτη.


Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης τέθηκαν επι τάπητος οι ανάγκες και οι ελλείψεις που καταγράφονται στο σώμα  σε προσωπικό και εξοπλισμό εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής κρίσης καθώς και η σημασία της αγαστής συνεργασίας που πρέπει να διατηρηθεί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.


Η κ. Σοφία Μαυρίδου τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο  που καλούνται να επιτελέσουν.  Άλλωστε, τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει το δύσκολο έργο της κοινωνικής αποστολής προς όφελος της κοινωνίας  στο οποίο ανταποκρίνεται άριστα το Πυροσβεστικό Σώμα.