Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΟΙ «ΝΕΦΕΛΕΣ» ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Μας το έστειλαν Νεφέλες..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ

Στη Σόφια της Βουλγαρίας με 40μελή αποστολή θα βρίσκονται οι Νεφέλες, το τριήμερο 16, 17 και 18 Μαρτίου, για φιλικούς αγώνες
ποδοσφαίρου στα πλαίσια της  προετοιμασίας τους, για την άρτια στελέχωση της ομάδας ώστε να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Σόφια, θα δώσει φιλικούς αγώνες με την F.C. OLYMPIA SOFIA, ομάδα Α’ κατηγορίας και δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών Βουλγαρίας, που θα δώσουν τη δυνατότητα στην προπονητική ομάδα του σωματείου να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση του συλλόγου και των αθλητριών μετά από 4 μήνες εντατικής προπόνησης.
Επίσης θα επισημοποιηθεί η καλή σχέση και συνεργασία μεταξύ των δύο σωματείων με ανταλλαγή τεχνογνωσίας, μετακινήσεις αθλητριών, ανταλλαγή επισκέψεων, κοινή συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Διοικητικών Συμβουλίων και Αθλητριών.
Φίλες και Φίλοι του σωματείου που επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν την αποστολή  μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μέλα στο τηλ. 6973724286 για περισσότερες λεπτομέρειες.