Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 22η ΔΕΤΡΟΠ

Μας το έστειλε ο Γιάννης Τσιμπονίδης..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
 Ολοκληρώθηκε στην συμπρωτεύουσα η 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών(γνωστή ως ΔΕΤΡΟΠ), που μαζί με την OENOS και την BIOLOGICA ανέδειξαν τα υπέροχα και ποιοτικά τρόφιμα και ποτά που κυκλοφορούν και έχουν να κάνουν με όλους μας. Στις
γνωστές εγκαταστάσεις της ΔΕΘ η 22η ΔΕΤΡΟΠ το τετραήμερο 7-10 Μαρτίου τράβηξε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του είδους και μάλλον η Διοίκηση θα πρέπει να δει το σοβαρό ενδεχόμενο  να «ανοίξει» την έκθεση αυτή και στο απλό κοινό, έγιναν σημαντικές επαφές και γνωριμίες, ενώ επιβεβαιώθηκε η δυναμική των Ελληνικών τροφίμων και ποτών που φαίνεται πως αντέχουν στην κρίση.
Χωρίς αμφιβολία ο επισκέπτης της έκθεσης έμεινε εντυπωσιασμένος από το Περίπτερο 13, όπου οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών παρουσίασαν τα ποιοτικά τους προϊόντα και η Πιερία είχε την εκπροσώπησή της και αυτήν την φορά.



















ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ
 ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΑΒΕΕ
Αξίζει να αναφερθεί πως από το κλάδο των πουλερικών, η Πιερική επιχείρηση τα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΑΒΕΕ» ήταν η μοναδική εταιρία που συμμετείχε στην έκθεση αυτή με ένα σύγχρονο και μεγάλο σταντ, όπου παρουσίασε την  τεράστια γκάμα των προϊόντων της, και μάλιστα για πρώτη φορά, τα προϊόντα των αλλαντικών της που έχουν ως πρώτη ύλη το κοτόπουλο που αναμένεται εξίσου να κατακτήσουν τους καταναλωτές και θιασώτες της υγιεινής διατροφής.

ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ
 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
Στο ίδιο περίπτερο και η γνωστή εταιρία «ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ» που παρουσίασε τα είδη της(καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες, όστρακα, διάφορα ψάρια), σε συσκευασίες επαγγελματικές και σούπερ μάρκετ, της εγχώριας αγοράς και του εξωτερικού.
ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ
Ο συντοπίτης μας επιχειρηματίας Θανάσης Γεροβασιλείου, στην είσοδο του περιπτέρου 13, εξέθετε τα εκλεκτά προϊόντα του «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ» στον κλάδο των παραδοσιακών σαλατών, που έχουν αναπτυχθεί και στον εξαγωγικό τομέα(σε Γερμανία και Αγγλία) και το κοινό  της έκθεσης είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει.
ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ
Εντυπωσιακό σταντ στο περίπτερο 13 είχε η επιχείρηση «ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ» που αποτελεί την ένωση 4 από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας, καθώς διαθέτει 4 υπερσύγχρονες ιδιόκτητες μονάδες, πλήρως εξοπλισμένες και αυτόνομες, με δικό τους παρασκευαστήριο ζωοτροφών στην περιοχής της Νέας Σάντας Κιλκίς. Καθημερινά η «ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ» διαχειρίζεται και διανέμει πάνω από 400.000 αυγά.
ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ
 ΓΕΥΣΕΙΣ
Στον ίδιο χώρο συμμετείχε και η νέα και πολλά υποσχόμενη Πιερική επιχείρηση «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» του συντοπίτη μας επιχειρηματία Νίκου Αρβανιτίδη, από το Αιγίνιο Πιερίας,  που παρουσίασε στους επισκέπτες τα εκλεκτά προϊόντα παραγωγής και πώλησης παραδοσιακών ζυμαρικών.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ
 ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΤΡΟΠ
Στο περίπτερο 12  σε ειδικό σταντ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξενούσε επιχειρήσεις και προϊόντα του κλάδου των τροφίμων και των ποτών. 7 οινοποιοί με τα κρασιά τους(Κελάρι Αδάμου, Θανάσης Τερζής, Γιάννης Γραμματόσης και ΣΙΑ ΕΕ, Απόστολος Κούρτης, Οινάμπελος Κολινδρού ΕΠΕ, Κώστας Παπαγιαννούλης, Νίκος Χρυσοστόμου)  και 10 εταιρίες από την Πιερία(Πηγή Ολύμπου ΑΕ, ακτινίδια του Γιώργου Παπαδόπουλου, κρέατα Φάρμα Φωτιάδη, ζυμαρικά τοπικά προϊόντα συνεταιρισμού «Μούσες Πιερίων» και Πιερική Ζύμη, Τυροκομικά Φιλώτας Μπέλλας και υιός ΑΕ, βιολογικά προϊόντα Πράσινο Μονοπάτι, ελιές Κωνσταντόπουλος ΑΕ, ξηροί καρποί Δανιήλ Αβακιάν και υιοί ΑΕ και αναψυκτικά Όλυμπος Χρήστου Τερζή) φιλοξενήθηκαν απ΄ τον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας(αναψυκτικά, φυσικό νερό, ακτινίδια, κρέατα, ζυμαρικά, τυροκομικά, βιολογικά προϊόντα, ελιές, ξηροί καρποί), ενώ προσφέρθηκαν στους επισκέπτες μύδια, κρασιά και προϊόντα της Πιερίας.