Την 3η θέση κατέκτησαν οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης  νικώντας στο μικρό τελικό με 2  - 0 την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕΛ Σητείας στο Final 4  που έγινε στον Ασπρόπυργο Αττικής.  Με αυτή τους τη νίκη ολοκλήρωσαν την εκπληκτική τους
φετινή πορεία φτάνοντας μέχρι τα τελικά και κατακτώντας και το πολύτιμο μπόνους της 3ης θέσης για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Το πρώτο γκολ σημείωσε η Τριγωντζή Ι. και το δεύτερο η Λαζαρίδου Ε. Ξεκινώντας από την τσιμεντένια  αυλή του σχολείου μας και συνεχίζοντας στα πρώτα φιλικά με τις Νεφέλες Κατερίνης και τις Πιερίδες Μούσες απέδειξαν ότι η ψυχή και η αγάπη για το ποδόσφαιρο  μπορούν να σε οδηγήσουν ψηλά στον αθλητισμό και στη ζωή. 
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τις μαθήτριες του σχολείου και τους εύχονται κάθε επιτυχία στο σχολείο και στη ζωή, και στις οικογένειες τους. Προσβλέπουν ώστε αυτή τους η διάκριση να συνοδευτεί και από σχολική βελτίωση των εκπαιδευτικών τους στόχων.
Έπαιξαν στα παιχνίδια του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης (Συρόπουλος Δ.) : Τσιαπάρη Γ., Τσαταλμπά Μ., Κοζίνα Ι., Λαζαρίδου Ε., Τάχου Β., Χατζησαββίδου Ν., ΙωσηφίδουΜ., Γενηγιώργη Α., Πατσιοδήμου Μ., Λάτα Ε., Νταούλια Α., Καρσανίδου Μ., Τριγωντζή Ι., Κατσαντώνη Μ.,  Χαρισοπούλου Α., Κόλτση Π.  , Στεφανίδου Φ. , Δάμπλια Γ., Παπαδοπούλου Μ.
Καρακούσης Σάκης