Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην INTERSEC 2013

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η 1η αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στην έκθεση INTERSEC, που πραγματοποιήθηκε στο Dubai από τις 15 – 17 Ιανουαρίου 2013. 

Η IΝΤΕRSEC έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση που γίνεται στη Μέση Ανατολή και τα τελευταία χρόνια εντείνεται ακόμη πιο πολύ το ενδιαφέρον του κοινού για αυτήν.
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μοναδική ελληνική συμμετοχή, έκανε αισθητή την παρουσία της στηνINTERSEC 2013 με απόλυτη επιτυχία, μία ακόμη έκθεση διεθνούς κύρους, η οποία σηματοδοτεί τη νέα χρονιά που ξεκίνησε. 


Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχαν οι κύριοι: Νικόλαος Λακασάς – Γενικός Διευθυντής, Δημήτριος Λακασάς – CEO και ο Παντελής Αντάρ – Διευθυντής Εξαγωγών, o οποίος παραχώρησε και συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας. 
Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ιδέες και λύσεις στους τομείς του ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και να δουν από κοντά την γκάμα των καινοτόμων προηγμένων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η συνολική παρουσία των εκθεμάτων υπήρξε αντιπροσωπευτική των καινοτόμων προϊόντων της OLYMPIAELECTRONICS A.E. που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και καινοτομία σε ανταγωνιστικές τιμές και δίνουν λύσεις στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς.
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979, έτος ιδρύσεώς της, έως και σήμερα συνεχίζει να ηγείται στην ελληνική αγορά στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και να εξαπλώνετε δυναμικά στο εξωτερικό, στοχεύοντας πάντοτε ακόμη πιο ψηλά.

http://www.electronews.gr/