Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β.Νουλέζα: Ένειψαν τάς χείρας των οι κ.κ. Βουλευτές Πιερίας για ένα μέγιστο ζήτημα τής Πιερίας...

 Ενειψαν τάς χείρας των οι κ.κ. Βουλευτές Πιερίας για ένα μέγιστο ζήτημα τής Πιερίας...
Κοινή παραδοχή αποτελεί ότι εκτός πραγματικότητας έδειξαν να είναι οι τέσσερις εκλεγμένοι να αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα μας κ.κ. Βουλευτές τής Νέας Δημοκρατίας Πιερίας που με την
νωχελική, αναιμική παρουσία και αντίδραση τους, αντί να το αναγάγουν σε μείζον ζήτημα στο Κοινοβούλιο καταθέτοντας τουλάχιστον μία επερώτηση, ομολογούν ανερυθρίαστα - όπως λ.χ. η κ. Μάνη Άννα, ότι αντιδράσαμε αργοπορημένα - στην Παμπιερική Σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού και εξέφρασαν την απλή συμπαράστασή τους μάλλον προσχηματικά και όψιμα και ότι συμπάσχουν με λόγια, ενώ πλήττεται καίρια η Πιερία από την λειτουργία και των διοδίων Αιγινίου, καθώς απλώς επισκέφθηκαν υποτυπωδώς χωρίς να έχει σχεδιαστεί και αποφασισθεί τό πλαίσιο διεκδικήσεων, τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Καλογιάννη χωρίς να αποκομίσουν κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα και έφυγαν άπρακτοι.
Πέραν τούτου ο κ Κωνσταντόπουλος έδωσε για να καταπραΰνει και να αμβλύνει τις εντυπώσεις και τον θυμό της τοπικής κοινωνίας, νομικές συμβουλές για προσφυγή στην Δικαιοσύνη για την ενδεχόμενη αντισυμβατική συμπεριφορά της Κοινοπραξίας για την αναλογική εφαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής. Εν ολίγοις ένειψαν τάς χείρας των,δήλωσαν ανήμποροι να πράξουν οτιδήποτε, να παρέμβουν και αποδέχθηκαν την καθολική επικράτηση της Εταιρίας.
Η μοναδική ελπίδα μας εναπόκειται μόνον στις δυναμικές και παλλαϊκές συγκεντρώσεις, συναθροίσεις κινητοποιήσεις πλέον των πολιτών που αντιμετωπίζουν την αγριότητα και βαρβαρότητα των Μ.ΑΤ και τις παράνομες συλλήψεις και διώξεις της Εισαγγελικής Αρχής, για τα οποία ανησύχησε ο κ. Κουκοδήμος,
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, άλλη φορά να προσέχετε ποιους ψηφίζετε εδώ στην Πιερία. Άλλωστε ευθαρσώς δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας,  όπως τους ζητήθηκε.
Σιγά να μην εγκαταλείψουν την καλά αμειβόμενη βουλευτική έδρα τους για να υποστηρίξουν ενεργά, έμπρακτα τον αγώνα μας να καταργήσουμε τα διόδια, σιγά να μην κατέβουν στον δρόμο!
Άλλωστε έχουν προσυπογράψει την Σύμβαση και ακολουθούν πιστά τις κομματικές ντιρεκτίβες.
Δεν νοιάζονται που η Πιερία έχει αποκοπεί, απομονωθεί πλέον, και κανείς από τους όμορους Νομούς δεν θα την επισκέπτεται πλέον. Β.Νουλέζας.