Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μας το έστειλε το ΤΑΠ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ..... Ευχαριστούμε πολύ
Έχοντας πλήρη συναίσθηση της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το σύνολο της κοινωνίας -σε όλα τα επίπεδα- και με αίσθημα  ευθύνης, αποφάσισα να διεκδικήσω, ως υποψήφιος Πρόεδρος την Διοίκηση της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, στην
επερχόμενη εκλογική διαδικασία. 
Η υποψηφιότητά μου, στη δυσκολότερη εποχή για όλους μας αλλά και πολύ περισσότερο για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εύχομαι να σηματοδοτήσει την ανανέωση και την αλλαγή.
Η ενασχόλησή μου και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να είμαι επικεφαλής κίνησης παραγόντων του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Πιερίας.
Είναι αλήθεια ότι το ερασιτεχνικό όσο και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές.
Δική μου επιδίωξη και των συνεργατών μου που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή  και πιστεύουν ακόμα ότι μπορούμε να έχουμε στόχους και όνειρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πιερίας, είναι η συλλογικότητα, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και κυρίως η ενεργή συμμετοχή και δράση.
Θέλουμε από παράγοντες που βιώνουν με τις ομάδες τους το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, την επανάσταση και την ανανέωση και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να την πετύχουμε. Με αποφασιστικότητα θα γίνουν οι αλλαγές που επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία των παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Καλώ όλους τους παράγοντες των σωματείων να στηρίξουν την προσπάθειά μας.
 Σας καλώ να είστε πλάι μου στον σύντομο -σε διάρκεια- αλλά δημιουργικό αγώνα μου.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Κων/νος Κούρτης