Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Στη τρίτη εβδομάδα αγώνα με παμπιερικό χαρακτήρα

Μας το έστειλε ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ..... Ευχαριστούμε πολύ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
 ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Στη τρίτη εβδομάδα αγώνα με Παμπιερικό χαρακτήρα
Μπαίνουμε στη τρίτη εβδομάδα κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν στις
28-1-2013. Θυμίζουμε ότι εκείνη τη μέρα μια μεγαλειώδης ειρηνική λαϊκή συγκέντρωση δεν επέτρεψε επί πολλές ώρες την έναρξη λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου.  Ακολούθησε η απώθηση από τις δυνάμεις καταστολής με χημικά, ξυλοκόπημα, συλλήψεις και διώξεις. Από τότε τα διόδια λειτουργούν μόνο υπό την φρούρησή τους. 
Συνεχίζουμε λοιπόν σταθερά και αποφασιστικά μέχρι τη δικαίωση του αγώνα μας, που είναι η απόφαση αναστολής λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και η κατάργησή τους δια της τροποποίησης της σχετικής σύμβασης. Έχουμε συγκεκριμένη εφικτή εφαρμοσμένη πρόταση που είναι η αντικατάσταση των καθαρών εσόδων των διοδίων αυτών με απόδοση ποσοστού εισπράξεων από τα διόδια Μαλγάρων όπου θα υπάρξει η αναγκαία αύξηση τέλους (αυτό που γινόταν εδώ και τρία χρόνια δηλαδή).
Χθες έγινε και πάλι η καθημερινή συγκέντρωση και το «άνοιγμα» διοδίων στις 6μ.μ. για μια ώρα και σήμερα θα πραγματοποιηθεί Παμπιερική συγκέντρωση σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πιερίας.  Ανακοίνωσε την παρουσία της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάντια Βαλαβάνη και καλούμε το σύνολο των βουλευτών της χώρας να στηρίξουν των αγώνα της Πιερίας.

                                                                            Γραφείο τύπου
                                                                     συντονιστικής επιτροπής
                                                           Για πληροφορίες τηλ : 2353350100