Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η παλιά δόξα της Αναγέννησης Κολινδρού ανέλαβε την ΑΕΛ

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Καβακάς
Ο Τίμος Καβακάς είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας. Η διοίκηση των «βυσσινί» ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία της με τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος
πρόσφατα είχε λύσει την συνεργασία του με την ΑΕΛ Καλλονής.

Στην σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τίμο Καβακά, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Ο Τίμος Καβακάς επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από περίπου 1,5 χρόνο, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής. Το καλοκαίρι του 2011 είχε επιλέγει από τον Κρις Κόουλμαν για το πόστο του άμεσου συνεργάτη, στο οποίο παρέμεινε 4 μήνες και αποχώρησε πριν από την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος επιστρέφοντας στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά. Με την ομάδα της Κρήτης ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα διατηρώντας την στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα μέχρι την αποχώρησή του τον Μάρτιο του 2012. Λίγες εβδομάδες μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας με την οποία πέτυχε την παραμονή στη Super League. Το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε την ΑΕΛ Καλλονής στο τιμόνι της οποίας παρέμεινε μέχρι τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου».

Οπως προστίθεται στην ανακοίνωση, ο Καβακάς θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ το μεσημέρι (14:45) στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και στην συνέχεια θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα της Λάρισας.

novasports.gr