Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

1α Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας - Κύπρου

Μας το έστειλε το ΝΟΗΣΙΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
Το ΝΟΗΣΙΣ διοργανώνει για πρώτη φορά για την Ελλάδα και την Κύπρο τα «Ραδιοφωνικά Βραβεία» τιμώντας το ραδιόφωνο ως ένα σημαντικό τεχνολογικό
επίτευγμα και μέσο που άλλαξε τους κανόνες της επικοινωνίας και εισήγαγε νέες τεχνολογίες στον τομέα της ενημέρωσης, της συνέντευξης και της μουσικής/ακροαματικής διαδικασίας.


Σήμερα το ραδιόφωνο καλύπτει ευρύ φάσμα πληροφόρησης στα πολιτιστικά, μουσικά, κοινωνικά, αθλητικά δρώμενα και γεγονότα και έχει ενσωματώσει και χρησιμοποιεί για τη λειτουργία του όλες τις νέες σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρονται ψηφιακά και διαδικτυακά.

Παραμένει η μόνη εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους που θέλουν να ενημερώνονται ή να διασκεδάζουν κάνοντας παράλληλα και κάποια άλλη εργασία, να οδηγούν, να διαβάζουν, να γράφουν.

Τα βραβεία στόχο έχουν να αναδείξουν την αριστεία σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το ραδιόφωνο και να υπενθυμίσουν στο ευρύ κοινό ότι η αριστεία και η αξία είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Για δηλώσεις συμμετοχής, ερωτήσεις για την ψηφοφορία και άλλες σχετικές πληροφορίες επισκεφτείτε το www.radioawards.gr (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013).

Ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής βράβευσης είναι η Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310 483 000, υπεύθυνη έργου Τάνυα Κυριακίδου.