Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Συνομιλώντας με τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Κολινδρού Κλέαρχο Λακασά

Από σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα στήλη στο μπλογκ μας με θέμα συνεντεύξεις προσώπων της Αναγέννησης Κολινδρού και αργότερα και άλλων ομάδων της περιοχής μας.... Θα προσπαθήσουμε να  σας μεταφέρουμε σκέψεις, συναισθήματα των πρωταγωνιστών των γηπέδων της βόρειας Πιερίας, με στόχο να τους γνωρίσουμε έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων... Καλή αρχή λοιπόν!
Ξεκινάμε με έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας τον Κλέαρχο Λακασά, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ που αποδέχτηκε τη πρόσκλησή μας...
Φωτ: Eυριπίδης Θεοδοσίου
Ερώτηση: Κλέαρχε πώς είδες τον προχθεσινό αγώνα?

Κλέαρχος Λακασάς: Ο αγώνας του Σαββάτου με την ομάδα των Αλωνίων ήταν ένας αγώνας που γνωρίζαμε τον αντίπαλο από το ματς του πρώτου γύρου και ήμασταν κάπως προσεκτικοί στην αρχή. Μπορώ να πω πως το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν αντιπροσώπευε και τόσο την εικόνα της ομάδας αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικά εξαιτίας ότι ο αντίπαλος έμεινε και με έναν παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με κόκκινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι ήμασταν πιο επιθετικοί, με αποτέλεσμα να πετύχουμε και πολλά γκολ. Αυτός ήταν ένας αγώνας ο οποίος τελείωσε  και τώρα πρέπει να κοιτάμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο εκτός έδρας  παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο.

Ερώτηση: Πώς κρίνεις τη πορεία της ομάδος σου μετά από 17 αγωνιστικές?
Κλέαρχος Λακασάς: Η πορεία της ομάδας μου ύστερα από 17 αγωνιστικές μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ καλή. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα μέσα στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι από άποψη συμπεριφοράς μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον χώρο των αποδυτηρίων γι'αυτό και η ομάδα μέχρι στιγμής βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα υπάρχουν και παίχτες ικανοί για να πετύχουν ένα καλό αποτέλεσμα αλλά σε μία ομάδα μετράει το σύνολο. Σ' αυτό βοήθησε πάρα πολύ ο προπονητής μας ο Μανώλης Σολοποτιάς.

Ερώτηση: Πως βλέπεις τη συνέχεια για την ομάδα σου και ποιοι είναι οι στόχοι σας τη φετινή χρονιά;
Κλέαρχος Λακασάς: Η συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς είναι δύσκολη γιατί υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο στόχος της ομάδας μου είναι μια καλή πορεία και να δείξει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και όχι μόνο.

Ερώτηση: Οι δικοί σου, προσωπικοί, στόχοι για φέτος και για τη συνέχεια της καριέρας σου;
Κλέαρχος Λακασάς: Ο δικός μου προσωπικός στόχος για φέτος είναι να βοηθάω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα μου μέχρι το τέλος,  μέσα στο γήπεδο με τον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά και στο χώρο των αποδυτηρίων με την εμπειρία μου, ειδικά προς τους πιο μικρούς ηλικιακά παίκτες!
Για το θέμα της καριέρας θέλω να αναφέρω ότι, όλα μου τα χρόνια είμαι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και αυτό που κάνω είναι να υπηρετώ και να προσφέρω ότι μπορώ στην ομάδα του τόπου μου. Και ποιος δεν θα ήθελε να πάρει μια καλή μεταγραφή σε μια επαγγελματική ομάδα με υψηλότερους στόχους και άλλο ποδοσφαιρικό επίπεδο  αλλά είναι ορισμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην ώρα τους. Αν περάσουν λίγο τα χρόνια σου, δεν υπάρχει και πολύς ελεύθερος χρόνος λόγω των επαγγελματικών και όχι μόνο υποχρεώσεων για να τον αφιερώσεις στο γρασίδι του γηπέδου!