Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μας το έστειλαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.... Ευχαριστούμε πολύ
Με απόφαση του προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου, της Κοινοβουλευτικής Ομάδος και της Διοικούσας Επιτροπής και αφού επεξεργάστηκαν τις προτάσεις της Α' Εθνικής Συνδιάσκεψης του κινήματος ανακοινώνονται τα κάτωθι:




1. Συστήνεται Κεντρική Προσυνεδριακή Οργανωτική Επιτροπή (ΚΠΟΕ), η οποία θα απαρτίζεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ...την Διοικούσα Επιτροπή, έναν εκπρόσωπο των συντονιστικών επιτροπών ανά εκλογική περιφέρεια, την εκπρόσωπο της νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου, την Γραμματεία Οργανωτικού, τους πρώην βουλευτές Σμολοκτό Νικόλαο, Γραμματικόπουλο Αθανάσιο, Παπαδόπουλο Ευγένιο, Κωνσταντόπουλο Ιωάννη, Αρβανίτη -Πρεβεζάνου Ευγενία και Κουμπάνη Συμεών και τους Λιάπη Ευάγγελο, Καμπιώτη Σπύρο, Τοσουνίδη Θεόδωρο, Γούλια Πέτρο, Γιάντση Άννα -Μαρία, Γεωργόπουλο Παναγιώτη, Τσαλίδη Φίλιππο, Τόμπρα Κυριάκο, Μαρκάτο Νικόλαο-Χρήστο, Μαζαράκη Έφη και Παπαλεξόπουλο Άγγελο. Πρόεδρος της ΚΠΟΕ ορίζεται ο πρόεδρος του Κινήματος.

2. Συστήνονται εκτελεστικές περιφερειακές προσυνεδριακές επιτροπές στις 13 Διοικητικές Περιφέρειες, οι οποίες θα απαρτίζονται από έναν εκπρόσωπο της συντονιστικής του κάθε Νομού που ανήκει στην περιφέρεια. Επικεφαλής τίθενται οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι κοινοβουλευτικής ευθύνης βουλευτές ενώ συμμετέχει ο αντίστοιχος σύνδεσμος της γραμματείας οργανωτικού.

3. Το πλαίσιο συζήτησης κάθε προσυνεδρίου θα περιλαμβάνει: Α)Οργάνωση-Καταστατικές Αρχές Β)Πολιτική φυσιογνωμία-Ιδεολογικό Γ)Εθνική Πρόταση- Κυβερνητικό Πρόγραμμα και Δ)ειδική θεματολογία ανά προσυνέδριο. Το χρονοδιάγραμμα του προσυνεδριακού διαλόγου ορίζεται ως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΛΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
2/2/2013 Ανατ. Μακεδονίας-Θράκη Καβάλα Πλουτοπαραγωγικές Πηγές -ΕΟΖ.
3/2/2013 Θεσσαλίας Λάρισα Αγροτική Ανάπτυξη-ΚΑΠ
9/2/2013 Δυτ. Μακεδονίας Κοζάνη Ενέργεια-Περιβάλλον
10/2/2013 Κεντρ. Μακεδονίας Θεσσαλονίκη Εθνικά Θέματα -Εξωτερική Πολιτική -Εθνική Άμυνα-Ελλάδα και Ευρώπη
16/2/2013 Ηπείρου Ιωάννινα Παιδεία-Υγεία
17/2/2013 Βορ. Ιονίου Κέρκυρα Πολιτισμός-Αθλητισμός
23/2/2013 Στερεά Ελλάδα Λαμία Ανάπτυξη-Ανταγωνισμός-Νέες Τεχνολογίες
24/2/2013 Κρήτης Ηράκλειο Πλουτοπαραγωγικές πηγές- ΑΟΖ
2/3/2013 Δυτ.Ελλάδας- Νοτ. Ιονίου Πάτρα Δημόσια διοίκηση-Τοπική Αυτοδιοίκηση
3/3/2013 Πελοποννήσου Τρίπολη
Οικονομία-Ανεργία
9/3/2013 Αττικής Ελευσίνα Δικαιοσύνη-Διαφάνεια-Συνταγματική Αναθεώρηση-Εργασιακά - Κοινωνική Πολιτική
10/3/2013 Βορ. Αιγαίο Μυτιλήνη Νησιωτική Πολιτική - Τοπική Ανάπτυξη
16/3/2013 Νοτ. Αιγαίο Ρόδος Τουρισμός
31/3/2013 Θράκη Κομοτηνή ΘΡΑΚΗ - Μεταναστευτικό - ΕΟΖ
6 - 7/4/2013 Κυκλάδες Σύρος Ναυτιλία- Νησιωτική Πολιτική
13 - 14/4/2013 Ύδρα Νεολαία

4. Με την λήξη του προσυνεδριακού διαλόγου, συγκροτείται Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) η οποία θα προκύψει από την εκλογή εκπροσώπου ανά περιφέρεια και την συμμετοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Διοικούσας Επιτροπής και μελών που θα οριστούν από την προσυνεδριακή διαδικασία, με απόφαση του προέδρου του κινήματος. Οι εκπρόσωποι της περιφέρειας θα εκλεγούν ένας ανά προσυνέδριο(15).Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) θα καθορίσει το πλαίσιο διεξαγωγής του συνεδρίου.

5. Με την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου ξεκινά παράλληλα αντίστοιχη διαδικτυακή διαδικασία σε ψηφιακή πλατφόρμα.