Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

"Μυήθηκαν" οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών μας ποδοσφαίρου και τιμήθηκαν οι διαιτητές του Κολινδρού

Σε μια λιτή και απλή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε χθες βράδυ στη κατάμεστη από αθλητές και γονείς ταβέρνα ΣΤΑΒΑΡΑΣ, έγινε η μύηση των πολύ μικρών αθλητών των Ακαδημιών ποδοσφαίρου στο σύλλογο  της
Αναγέννησης Κολινδρού....
Αφού έγινε ενημέρωση από τον προπονητή των Ακαδημιών κ. Στέργιο Αστερίου για όλα τα τμήματα του συλλόγου, στη συνέχεια....
...τα παιδιά των τμημάτων ΜΙΝΙ παρέλαβαν την αθλητική τους φανέλα η οποία ήταν προσφορά του πολιτιστικού μας συλλόγου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΣΗΣ" - (τον ευχαριστούμε και δημόσια)
Επί της ευκαιρίας της χθεσινής εκδήλωσης, κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα όλων των τμημάτων  των Ακαδημιών μας από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αθανάσιο Τραούδα, με τον  τυχερό της βραδιάς να προέρχεται από τα ΜΙΝΙ!(Ήταν τελικά η βραδιά τους..)
Ο τυχερός της βραδιάς, ο Βαγγέλης Χαλκιάς  κέρδισε μία μπάλα ποδοσφαίρου.

    Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο αποτελείται από κανόνες που τηρούν οι διαιτητές, που πρέπει οι φρεσκομυημένοι αθλητές να γνωρίσουν, προσκλήθηκαν από τις Ακαδημίες μας, οι δύο
 εν ενεργεία διαιτητές του χωριού μας κ. Γιώργος Τόλιος και κ. Στέλιος Γιαλιάς για να τους γνωρίσουν τα παιδιά αλλά και να τιμηθούν για τη συνολική τους προσφορά στον αθλητισμό.
Στη φωτογραφία οι δύο Κολινδρινοί διαιτητές. Αριστερά ο Γιώργος Τόλιος και δεξιά ο Στέλιος Γιαλιάς έχοντας στη μέση τον φίλο μας Σάκη Καζά από το Αιγίνιο.

Να ευχαριστήσουμε τον Σωτήρη Κομπατσιάρη τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΣΤΑΒΑΡΑΣ στον Κολινδρό που μας φιλοξένησε, συμμετέχοντας και ως χορηγός της βραδιάς.

Δείτε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη χθεσινή εκδήλωση....





















Αν μπορέσουμε θα ανεβάσουμε κι άλλες φωτογραφίες σε άλλη ανάρτηση