Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση για θέματα βιομηχανικής ανάπτυξης και εμπορίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Ενημερωτική συνάντηση για θέματα βιομηχανικής ανάπτυξης και εμπορίου πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου
και του Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Εμπορίου, κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη,  παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε.Πιερίας, κ. Δημήτρη Τσιμήτρη, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε.Πιερίας, κ. Γιώργου Βλάχου  και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε.Πιερίας,  την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013,  στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
  
Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και τα προβλήματα του βιομηχανικού κλάδου, προβλήματα ρύπανσης περιβάλλοντος από τη βιομηχανία, καθώς και θέματα που αφορούν το εμπόριο, τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, το παρεμπόριο κ.ά.
  
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο  πλαίσια της νέας δομής που δημιουργήθηκε με την ανάθεση θεματικών τομέων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό το  συντονισμό των δράσεων της Περιφέρειας στους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου, προκειμένου να επικρατήσει ενιαίο πνεύμα λειτουργίας των υπηρεσιών με τελικό στόχο τη συμβολή των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.