Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αιγινιακός-Οδυσσέας Κορδελιού 2-2: η συνέντευξη τύπου

 Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Οδυσσέα Κορδελιού): «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Μετά τη δίκαιη αποβολή του Παπαδόπουλου από νωρίς, ο αντίπαλος προηγήθηκε με 2-0 και κυνηγούσαμε από νωρίς το σκορ. Το κυριότερο είναι ότι δεν τα παρατήσαμε και γυρίσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο ίσως κερδίζαμε αν παίζαμε με 11 παίκτες. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τα ψυχικά αποθέματα και ευχαριστούμε τον Αιγινιακό για την άριστη φιλοξενία, του εύχομαι καλή συνέχεια».
Γιάννης Βλάχος (προπονητής Αιγινιακού): «Ξεκίνησε μια κακή εβδομάδα για εμάς, μετά τη νίκη και την ανατροπή με τον Τύρναβο.
Είδα κάποιους να έχουν το μυαλό τους αλλού. Πήραμε σοβαρό προβάδισμα στο παιχνίδι με το Κορδελιό, με το σκορ στο 2-0 και με παίκτη παραπάνω από νωρίς. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά όμως αυτό το προβάδισμα, φανήκαμε υπερόπτες και το πληρώσαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας, πρέπει να πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια τους δυο βαθμούς που χάσαμε στο συγκεκριμένο».

 Γρηγόρης Ευθυμιάδης (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα Κορδελιού): «Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή για τον πολύτιμο βαθμό που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα και θα βοηθήσει ψυχολογικά, αφού συνεχίζεται η ανοδική πορεία μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν μιλάμε για πεντάδα, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Καλή συνέχεια στον Αιγινιακό».

Θοδωρής Μητράκας (ποδοσφαιριστής Αιγινιακού): «Πληρώσαμε την υπεροψία μας, δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με τον προπονητή μας. Όταν στο 20΄ νικάς με 2-0 και με παίκτη παραπάνω, είσαι άξιος της μοίρας σου αν δεν κερδίζεις στο τέλος. Φταίμε αποκλειστικά εμείς οι παίκτες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να επικαλεστούμε. Ως ένας εκ των αρχηγών και μιλώντας και για τους συμπαίκτες μου, ζητάμε συγνώμη από τη διοίκηση και τον κόσμο. Θα καλύψουμε αλλού το έδαφος που χάθηκε».