Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Επιθετικά όμως οι απουσίες τόσο του Γκαβανόπουλου, όσο και για τριάντα λεπτά του Ασημάκη, μας επηρέασαν σημαντικά γιατί ήταν προβλήματα της
τελευταίας στιγμής»
 Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Ανατόλια που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Από πλευράς αμυντικής τακτικής το παιχνίδι πήγε εκεί που το θέλαμε. Σε χαμηλό σκορ, σε μεγάλες επιθέσεις και όχι σε transition καταστάσεις όπου αποτελεί μέρος της επιθετικής δύναμης και φιλοσοφίας του αντιπάλου. Επιθετικά όμως οι απουσίες τόσο του Γκαβανόπουλου, όσο και για τριάντα λεπτά του Ασημάκη, μας επηρέασαν σημαντικά γιατί ήταν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Και σε μια νεανική ομάδα, όπως η δική μας, δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς τέτοιες καταστάσεις, Εμείς όμως προχωράμε και την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικότατο παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Έτσι θα μπούμε στις διακοπές με νικηφόρο αποτέλεσμα και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».