Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δασκάλα σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ στόλιζε το σχολείο για τα Χριστούγεννα

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας ,κατά το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σχολείου, όταν μια 41χρονη
δασκάλα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των μαθητών της.
Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι η άτυχη δασκάλα έχασε τη ζωή της στη διάρκεια του στολισμού σχολικής αίθουσας. Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία, η δασκάλα, ανέβηκε στην ταράτσα του σχολείου προκειμένου να στολίσει την πρόσοψη του κτιρίου. Πάτησε σε κεραμοσκεπή που στηριζόταν ωστόσο σε ψευδοροφή, με αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα και να βρεθεί στο κενό, πέφτοντας στο κλιμακοστάσιο από ύψος 10 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ακαριαία.
Η άτυχη δασκάλα ήταν μητέρα δύο παιδιών και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν την ώρα του τραγικού συμβάντος, στο σχολείο βρίσκονταν τα δυο της παιδιά ή ο σύζυγός της, που επίσης είναι δάσκαλος εκεί.
Οι συνάδελφοί της άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο κι αμέσως έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Κι όταν αντίκρισαν το θέαμα, η πρώτη τους σκέψη ήταν να φυγαδεύσουν τους μαθητές της άτυχης γυναίκας, για να μη δουν τη δασκάλα τους νεκρή.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Την άτυχη γυναίκα πήρε από το σχολείο η νεκροφόρα.
Η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους μικρούς της μαθητές.