Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και η ανάγκη όλων μας να ''χρωματίσουμε'' την ασπρόμαυρη καθημερινότητά μας είναι επιτακτική
όσο ποτέ.


Αναμφισβήτητα, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας δίνουν την ευκαιρία να χαμογελούμε, να αισιοδοξούμε, να ελπίζουμε για το καλύτερο   και να παραμερίζουμε για λίγο τις έννοιες και τα προβλήματα που μας απασχολούν.


Ας  αφήσουμε  έστω και μόνο για το διάστημα των εορτών την καρδιά μας να πλημμυρίσει με αγάπη , να γελάσει, να ονειρευτεί και ας χαρίσουμε κυρίως στα παιδιά μας  χαμόγελα και ελπίδα. Άλλωστε, αυτές οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων αποτελούν  ευκαιρία να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη, στον άνεργο, στα άτομα της τρίτης ηλικίας και στους νέους  που έχουν  χάσει την ελπίδα τους  και έχουν  πάψει  να ονειρεύονται. 


Το μήνυμα των ημερών για αγάπη, ελπίδα και χαρά ας διαδοθεί σε όλο τον κόσμο για να '' ζωγραφίσει΄΄ χαμόγελα στα πρόσωπά μας και να γεμίσει με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις την καρδιά και το μυαλό μας.


Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους συμπολίτες μου  αλλά και στους απόδημους συμπατριώτες μου,   χαρούμενες γιορτές με υγεία  και οικογενειακή ευτυχία και το 2013 να χαρίσει σε όλους μας δύναμη, γαλήνη, προκοπή και ευημερία.

Οι δύσκολες συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας, ελπίζω να αποτελέσουν παρελθόν και με τη νέα χρονιά να ανατέλλει μια δημιουργική, αναπτυξιακή πορεία , με ίσες ευκαιρίες για όλους, προοπτική και αποτελεσματικές παρεμβάσεις που θα απαντήσουν στις ανάγκες των πολιτών και θα δώσουν άμεσα λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας.

Με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας και με ''όπλα''  την ενότητα και  τη συνεργασία μπορούμε να  συμβάλουμε στην ''αναγέννηση'' της Ελλάδας, να  συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας.


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιδιώκει μέσα από τον στρατηγικό της σχεδιασμό και αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα της περιοχής, να αναδείξει την Πιερία επ’ ωφελεία όλων των πολιτών.

Καλές Γιορτές σε όλους!




Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

        Σοφία Μαυρίδου