Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

Μας το έστειλε ο Βασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ
ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Πού οφείλεται η εσωστρέφεια και

φαγωμάρα στους κόλπους του νεοπαγούς πολιτικού φορέα?
ΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Αναντίρρητα το νεοπαγές κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων πού τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται η συνοχή και ενότητα του εξαιτίας εξωγενών, εξωπολιτικών παραγόντων, αποτελεί μία καθόλα χρήσιμη εθνική εναλλακτική, καινοτόμο , ρηξικέλευθη πρόταση με πατριωτικές φιλολαϊκές απόψεις και θέσεις , άλλωστε αυτή η ασυνήθιστα για ένα νεοσύστατο κόμμα επιρροή στο εκλογικό σώμα πού μετατράπηκε σε κοινοβουλευτικές έδρες, δείχνει ξεκάθαρα με τον εναργέστερο τρόπο ότι έχει ανταπόκριση σε διάφορα ηλικιακά και κοινωνικά στρώματα, σημαντική απήχηση στην απελπισμένη κοινωνία . Όμως ποιοι απεργάζονται σενάρια διάλυσης αυτού τού πολιτικού φορέα που ίδρυσε ο Π. Καμμένος που εγκατέλειψε την Ν.Δ. εξοργισμένος με την μνημονιακή πολιτική της? Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την χρησιμότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που είναι περισσότερο ελληνοπρεπές κόμμα, και την εποικοδομητική κοινοβουλευτική παρουσία τους σε όλα ανεξαιρέτως τα θέματα?
Η εναντίωση , η κατηγορηματική αντίθεση του και ο πόλεμος που κήρυξε στην ψήφιση του τρίτου Μνημονίου δημιούργησε εχθρούς, εντός και εκτός Ελλάδας, δεν είναι ένα περιθωριακό πολιτικό ακραίο κόμμα με φθίνουσα πορεία, με βάση τα δημοσκοπικά πάντοτε ευρήματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να το ψέξουν για κινδυνολογία η τρομολαγνία η πατριδοκαπηλία όπως άλλα κόμματα που χάθηκαν από τον πολιτικό χάρτη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιτίθενται στην οικονομική και πολιτική κηδεμονία της πατρίδας μας, στην εκποίηση του εθνικού μας πλούτου στους δανειστές μας, στην εξαθλίωση των Ελλήνων , στην δουλικότητα και ενδοτικότητα του Αντ. Σαμαρά, στην εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας μας, στην κινεζοποίηση της Ελλάδας και εδώ συμπίπτουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα γεγονότα καταδεικνύουν διάφανα ότι εξωτερικοί παράγοντες από τον χώρο της δεξιάς και ποικιλώνυμων οικονομικών , εκδοτικών συμφερόντων προκάλεσαν αυτήν την αναστάτωση και τους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό τού κόμματος πού πάσχει από εσωστρέφεια και εμφύλιο αλληλοσπαραγμό που οδήγησε προβεβλημένα στελέχη του στην πομπώδη ,θορυβώδη εθελούσια έξοδο , αυτομόληση και αποσκίρτηση ποικίλως ερμηνευόμενη. Οι Aνεξάρτητοι Έλληνες είναι αναντίρρητα ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΑΛΑΙΏΝ ΔΕΞΙΏΝ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΈΝΩΝ Η ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ Η ΑΚΟΜΗ ΟΣΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και πίστεψαν στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης, σε ότι αφορά τον στελεχιακό πυρήνα, προσέλκυσε ανθρώπους όλων των επαγγελματικών τάξεων και ιδεολογιών ,τώρα όμως επιχειρείται η συρρίκνωση και αφανισμός τους , και από την αρνητική αυτή εξέλιξη κερδισμένοι βγαίνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναμφίβολα, όσοι εγκαταλείπουν χάριν προσχηματικών διαφωνιών λειτουργούν μάλλον προδοτικά , με πολιτική ανηθικότητα. Να σημειωθεί ένα νεότευκτο πολιτικό κόμμα δικαιούται να σφάλλει η ακόμη να υπερβάλλει , όταν βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακή ηλικία και δεν βαρύνεται με άσχημο πολιτικό παρελθόν, αρκεί να έχει προγραμματικό λόγο, οργανωτική δομή σύγχρονη και διαφάνεια , αξιοκρατία στο εσωτερικό του.
Χρειάζεται η υπερχρεωμένη και ταπεινωμένη Ελλάδα τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Βουλή, προσφέρουν στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων? Ο Π. Καμμένος οφείλει να ξεκαθαρίσει πως θα πορευτεί εφεξής, πώς θα εξασφαλίσει ρευστότητα χωρίς Δ.Ν.Τ. και τρόικα, πως θα αξιοποιήσει τους υδρογονάνθρακες την γεωπολιτική θέση μας, χωρίς εσωτερική φαγωμάρα και υπεκφυγές, χωρίς πισωγυρίσματα και μισόλογα, η κρισιμότητα των καιρών επιβάλλει υπευθυνότητα και συνέπεια, να μην τρίβουν τα χέρια τους τα ξενόδουλα κόμματα που μας έφεραν στην καταστροφή, να ανοίξει το κόμμα σε αξιόλογα, άφθαρτα στελέχη με επαγγελματική καταξίωση , να μην λειτουργούν οι κατά τόπον Συντονιστικές σαν γκρουπούσκουλα παρείστικα, να μην μετατρέπονται σε ΜΟΝ.ΕΠΕ, η παραμάγαζα φιλόδοξων και φαφλατάδων, φανφαρόνων πολιτευτάδων, πού με τον αρριβισμό και την κοντόθωρη προσωποκεντρική τακτική τους μάλλον κουράζουν με την ιδιοτέλεια και κοινοτυπία τους.