Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε 21χρονος Ρομά στην Πάτρα - Κρεμάστηκε με καλώδιο τηλεόρασης από την κληματαριά στην ταράτσα του σπιτιού του

Μας το έστειλε το attacktv.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 20 χρονος στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Ράδιο Γάμμα", ο νεαρός άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στην ταράτσα του σπιτιού του στην οδό Παυλοπούλου 5 στην
περιοχή της Αρόης.
Μια ακόμη αυτοκτονία νέου ανθρώπου προστέθηκε στο μακρύ μακάβριο κατάλογο, που αλλάζει άρδην, τα τελευταία χρόνια, τα σχετικά δεδομένα στη χώρα μας, τείνοντας να τη μετατρέψει από ουραγό σε... πρωταθλητή των αυτοκτονιών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Το νέο αυτό τραγικό συμβάν, με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο Ρομά, έλαβε χώρα στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε, στη συμβολή των οδών Παύλου Παυλοπούλου 5 και Πρεβεδούρου, μεταξύ των συνοικιών Αρόη και Εβραιομνήματα της Πάτρας.
Ο απεγνωσμένος νεαρός, που ανήκε σε πολυμελή οικογένεια, με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας του πάσχει από άσθμα, ανέβηκε τις νυχτερινές ώρες στην ταράτσα του σπιτιού, όπου υπάρχει κληματαριά. Από τα δοκάρια της έδεσε ένα καλώδιο τηλεόρασης και πάτησε σ' ένα τσουβάλι, το οποίο στη συνέχεια έσπρωξε με τα πόδια του.
Το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν οι γείτονες, που κατέβαιναν το πρωί της Τρίτης την κατηφόρα. Ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον τόπο του τραγικού περιστατικού, όπου μετέβη και ιατροδικαστής. Παράλληλα, εκτυλίσσονταν σπαρακτικές σκηνές από τους συγγενείς του αυτόχειρα, η σορός του οποίου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΠΓΝΠ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.



Με αρχικές πληροφορίες από το radiogamma.blogspot.gr